speltips tipsmedoss kamil

Speltips Brentford – Wolves 5/1: FA Cupen

Insatsen lite mer än dubblas här inför fredagens fight mellan Brentford och Wolves den 5 januari. Omgång 3 i FA Cupen är det som gäller. Matchstart: 20:15.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETINIA

Twitter Facebook

En sistamatch här för både Brentford och Wolves på ett litet tag innan ett uppehåll tar fart på ungefär 15-17 dagar, FA Cupen är som sagt det som gäller och härifrån ger vi alltså gästerna Wolves ha störst chans till att faktiskt avancera, som natt och dag trots allt om vi tittar närmre och jämför Brentfords och Wolves formkurvor.

Brentford mår inget bra i dagsläget och ett litet uppehåll här tänker vi kommer enbart göra de väl, det har varit mycket fotboll och de har hamnat i en negativ spiral här där de sakta men säkert närmar sig ett nedflyttningsstreck i PL. Blott fyra pinnar ner till Luton och 18:e platsen numer, Frank är därför en aning pressad och uppenbarligen långt från optimalt att ha både Toney och Mbeumo out. Det har verkligen visat sig vara tyngre än förväntat och båda är alltså även out här på fredag. Wolves därför, med goda möjligheter här då de infinner sig i precis den motsatta situationen, frid och fröjd råder i det lägret och de kliver dessutom in här med tre raka vinster i ryggen. Just Brentford slog man alltså med 4-1 här så sent som den 27 december – även då på bortaplan.

Vi gillar därför också per automatik värdet till höger här, Wolves mår bättre och är helt enkelt det bättre laget, att de betalar över dubbla degen här och detta dessutom på dnb-marknaden, måste därför utnyttjas. Det är ett otroligt värde i och med att de slog det här Brentford bara för en vecka sen, följde dessutom upp den insatsen med att slå Everton med 3-0(!). Riktigt bra insatser.

Odds tips till 2.05x hos Betinia

Mbeumo, Toney, Henry, Hickey, Schade, Dasilva, Ajer och Baptiste är alla åtta definitivt out här för Brentford på fredag och även Ben Mee är detta på grund av en avstängning och det är därför bara att konstatera att förutsättningarna inte alls är optimala. Skadeläget såklart en detalj som verkligen försvårat läget för Brentford här under hösten och vi räknar med att skadeläget fortsatt gör detta, när det ser ut som det just gör. Jättetungt, det kommer vi inte från.

För Wolves del ser läget betydligt bättre ut här inför den sista fighten på 17 dagar, de har förvisso Hee-chan out här som är iväg på asiatiska mästerskapen och även Ait-Nouri och Traore, som lirar afrikanska för Algeriet respektive Mali missar här, men annars ser läget bra ut. Lemina out förvisso och även Castro men Pedro Neto är tillbaka här på fredag och det är en välkommen nyhet för O'Neil.

Ett formstarkt Wolves som spelar en otroligt bra fotboll just nu alltså, mot ett jätteformsvagt och sargat Brentford, vi har alla anledningar att testa Wolves (dnb) här till superfina 2.05x insatsen hos Betinia, ett värde som kraftigt sticker ut i vår värld och som måste testas. Wolves flyger just nu trots allt, nio mål på tre matcher och Brentford har samtidigt släppt in NIO mål på tre matcher. Tydliga siffror. Har ni ännu inte ett konto hos Betinia? Passa då på här via länken här nedanför, 120 kr gratisspel finns att hämta hem! Lycka till.

RYGGA DITT SPEL HOS BETINIA – FÅ 120 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos Betsson

En 100-procentig oddsbonus + 100 freespins på Book of Dead för alla nya kunder hos Betsson.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 2 (dnb)
Odds: 2.05
Bolag: Betinia (120 kr bonus)
Spelstopp: 20:15
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: