speltips tipsmedoss kamil

Speltips Bologna – Genoa 5/1: Rakt spel från Renato Dall’Ara

Bologna till en bit över dubbla degen här inför Genoa hemma, alldeles för bra för att låta bli. Tack nya expekt!

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NYA EXPEKT

Twitter Facebook

Bologna med en superfin säsong här i Serie A så här långt och vi konstaterar alltså att de såhär efter 18 spelade omgångar infinner sig på en fin femteplats i tabellen. Superbra facit får vi slå fast, man är före Atalanta, Roma, Napoli och bland annat Lazio och därför är det bara att lyfta på hatten här och även fortsätta tro på att Bologna kan nå toppresultat under 23/24.

För Bologna har varit jättefina, det ska absolut nämnas att man haft något bra på gång under en lång tid här nu under Motta och att det absolut inte rör sig om någon tillfällighet. En urstark defensiv har man och det är alltid en förutsättning för att nå toppresultat, dessutom har nu offensiven börjat hitta rätt efter en trög start och vi tänker därför också att man här hemma, bör ha jättegoda chanser mot ett motstånd av Genoas kaliber.

Här är skillnaden trots allt stor och vi måste passa på att nyttja värdet, nya expekt och alla andra spelbolag har trissat upp oddset på hemmalaget lite väl mycket efter Bolognas senaste förlust här i ligaspelet mot Udinese. De föll förvisso med 3-0 men de siffrorna ger en ganska så skev bild av den matchen, Bologna hade mer än 70% boll och xG-siffrorna var jämna. Vi tror därför snarare att det nederlaget boostar Bologna här inför, revanschlustan stor dessutom när man får möta fansens blickar här på Renato Dall'Ara.

Otroligt värde, som sagt

Bologna kommer till spel utan Lewis Ferguson här i och med hans gula mot Udinese här senast och sedan tidigare är även Ndoye, Karlsson och Soumaoro out. Visst ett tungt avbräck i Ferguson, det kommer vi inte från men absolut en hanterbar situation för detta Bologna. Det här är ett lag bland de fem främsta i Serie A, det får vi inte glömma och addera därtill att bara ETT lag i Serie A, presterat bättre än Bologna sett till ”hemma”-tabellen. Bologna har alltså vunnit sju av nio hemmamatcher och bara släppt in fyra(!) mål. Otroliga siffror och därför även ett otroligt odds som nya expekt ställer fram här.

Genoa ska vi nämna kliver in här med en fullt frisk trupp och de kommer därför högst troligt att ställa fram samma 11 gubbar här som senast mot Inter. 1-1 slutade det mötet, men på Luigi Ferraris. På bortaplan ser vi tydligt att Genoa presterat sämre, sex förluster av nio möjliga lyder facit.

Hemmaplansfördelen bör därför spela en avgörande roll här på fredag och det känns som sagt därför också jättebra att klicka in Bologna som vinnare här till otroliga 2.06x insatsen hos nya expekt. Mer rimligt här med 1.90-2.00? Vi tycker det. Kör! 1-0 Bologna säger vi och missa absolut inte att nya expekt har en ny LICENS(!) sedan den 5 december. Alla kan därför hämta hem deras freebet här nedanför, på uppåt mot 1500 kr. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS NYA EXPEKT – FÅ 1500 KR GRATISSPEL 

Ny spelare hos Casumo? Spela för 100 kr och få ett 100 kr freebet

Placera ett spel på 100 kr (minimum odds 1.60) och få 100 kr freebet. Vinsten betalas ut minus insatssumman, utan omsättningskrav.
Hämta ditt freebet här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.06
Bolag: Nya expekt (1500 kr gratisspel)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: