speltips tipsmedoss kamil

Speltips Tottenham – Burnley 5/1: Hemmalaget vinner

Stora förhoppningar här om att Tottenham faktiskt vinner ganska tryggt, Burnley har annat att tänka på än FA Cupen. Odds tips till 2.14x hos Unibet.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS UNIBET

Twitter Facebook

Dags för lite FA Cup-fotboll här framöver innan Premier League återvänder och här tänker vi att Ange och hans Spurs ändå kommer att prioritera cupspelet högt den här säsongen, visst är någonstans en fjärdeplats i PL målsättningen här men Spurs har absolut inte räknat med att man kommer att vara med och utmana om PL-ligaguld i år eller ens en fjärdeplats, utan har som bekant varit lite av ett utropstecken här under hösten och att de bara infinner sig ett poäng bakom Arsenal i PL, är ett mycket överraskande utfall får vi slå fast.

Vi tänker att Spurs största titelchans därför är just FA Cupen, de är redan ute ur EFL Cup efter ett möte mot Fulham och har som bekant inget Europa-spel alls att fokusera på. Därför fint läge att faktiskt gå för det här i FA Cupen och just den inställningen, räknar vi med att vi kommer att få bevittna här på fredag och i sin tur att man är det något mer taggade laget.

Hos Burnley däremot ser det annorlunda ut, det måste vi ändå slå fast då de i dagsläget agerar nästjumbo i Premier League och dessutom har sex poäng upp till säker mark. En allvarlig situation och i den är man också en het kandidat till att åka ur PL såklart, fullt fokus på PL är ett måste för deras del och ett urtåg ur FA Cupen är därför heller inget allvarligt. Utan kanske till och med positivt. Då man enbart kommer att lira PL-fotboll framöver, i princip en gång i veckan. Och sett till vad vi har fått se under hösten här i PL, så är det nog bra i och med alla sargade lag. Uppåt mot 10 man borta är vardag här trots allt och den risken minskar man alltså kraftigt genom att lira 90-minutare en gång i veckan.

Burnley förlorar här – trots ett sargat Spurs

Vi vet att Spurs har lidit kraftigt rent skademässigt här under hösten och inte bättre blir det här framöver när nu Son, Sarr och Bissouma alla tre lämnat London för spel i afrikanska- och asiatiska mästerskapen. För sedan tidigare är alltså Romero, Micky van de Ven, Sessegnon, Maddison, Whiteman, Solomon, Perisic och Veliz även de out, inte alls optimalt såklart men positivt är i alla fall att Spurs har både Skipp och Bentancur tillbaka och redo för spel här. Kulusevski även han tillbaka efter avstängning. Så ett bra Spurs på banan trots allt, det bör vi kunna räkna med; Forster; Emerson, Dier, Davies, Udogie; Skipp, Hojbjerg, Lo Celso; Kulusevski, Richarlison, Gil

För Burnleys del missar Koleosho, Ekdal, Cork och Beyer det här mötet, alla fyra skadade och dessutom är Berge avstängd här också vilket innebär att vi kan komma att få se Aaron Ramsey från start. Josh Cullen ett frågetecken får vi slå fast med efter att ha missat Burnleys senaste fight – oklar status där.

Med det sagt så tänker vi att Spurs vinner det här hemmamötet på fredag, skillnaden enorm trots allt och även det faktum att Spurs hittat rätt igen gör en investering i hemmalaget betryggande. De slog trots alla avbräck ett formstarkt Bournemouth här närmst med 3-1 och har dessutom vunnit fyra av sina fem senaste fighter i PL. Fin form får vi slå fast. Ny 3-1-vinst här? Vi klickar in Tottenham (-1.25 asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – till mycket trevliga 2.14x insatsen hos Unibet! Fint värde med den försäkringen i bilden, missa heller inte att Unibet bjuder alla nya kunder på 100 kr freebet, utan några som helst omsättningskrav – via länken precis här nedanför. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR GRATISSPEL 

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.25 asian handicap)
Odds: 2.14
Bolag: Unibet (100 kr gratisspel)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: