speltips tipsmedoss kamil

Speltips Burnley – Fulham 3/2: Nu vinner de väl ändå?

Bra slagläge för Burnley här på många sätt och vis, Fulham har tappar kraft och är näst sämst i Premier League sett till en ”bortatabell”. Vi gillar värdet till vänster här.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETINIA

Twitter Facebook

Burnley med en solid insats här närmst på Etihad Stadium får vi väl ändå slå fast när Man City inte ens nådde upp till 2.00 sett till xG, en match Peps mannar trots allt var förväntade att vinna med tre eller fler bollar men Burnley försvarade sig väl och det tar man helt klart med sig in i lördagens fight mot Fulham. Man löste ett kryss innan City-matchen dessutom och är ute nu ute efter en efterlängtad vinst här. Härlig energi förväntas vi oss att se då de kliver in med stor tro om att lösa första trepoängaren sedan den 23 december 2023, då slog man alltså just Fulham – på Craven Cottage.

Även det såklart en detalj som talar till Burnleys fördel här, det var inte jättelängesen man faktiskt slog det här Fulham och såklart ligger det färskt i minnet hos spelarna, tron är därför ännu större inför matchen och det brukar kunna resultera i bra saker.

Dessutom är det här ett Fulham som inte vunnit någon av sina fem senaste fighter vi har framför oss här, nollade dessutom i tre av sina fyra senaste och där är därför inte riktigt självförtroendet på topp. Konstigt ändå hur snabbt det svänger, Fulham flög fram för ett par veckor sedan och gjorde i princip mål vid varje läge de bjöds på, men nu syns alltså inte det Fulham till längre och att de här på bortaplan helt plötsligt ska vakna till liv, ser därför vi inte riktigt framför oss. De har förlorat sju av elva möjliga bortamatcher i PL den här säsongen och släppt in otroliga 24 mål, bara Sheffield är sämre där och addera därtill att Fulham bara gjort nio mål. En resultatrad som alltså lyder; 1-3-7, 9-24. Därför läge att vinna nu, Burnley. Misslyckas man med detta slår vi fast att man är out ur Premier League inför nästa säsong. Det lär även de känna här.

Vi gillar dnb-marknaden här

Burnley med tre definitiva avbräck här inför lördagens fight och det är Redmond, Koleosho, Delcroix och Taylor, samtliga skadade och Beyer är ett frågetecken – sägs ha en litens chans att återvända här men absolut att det talar mer för att han missar.

För Fulhams del ser läget en aning tuffare ut får vi slå fast, Jimenez, Wilson, Diop, Traoré, Bassey och Iwobi missar alla sex matchen och ännu är det lite oklart kring Ballo-Toure som lirat för Senegal här i afrikanska. De åkte som bekant ut i måndags och därför får vi helt enkelt se ifall han finns med här eller inte.

Med det sagt så tycker vi värdet främst är spännande till vänster här, Burnley (dnb) finns fortsatt till en bit över dubbla degen och det tycker vi är jättebra i och med status på Fulham. Vi grundar även mycket av det i just det faktum att Burnley faktiskt slog Fulham inte allt för längesen, 2-0 då på Craven Cottage och här MÅSTE Burnley trots allt även vinna. En aning mer motiverade måste de ändå vara här. Vi säger därför 2-1 Burnley, och härlig försäkring i insatsen tillbaka vid kryss här.

RYGGA DITT SPEL HOS BETINIA – FÅ 100 KR VID REG 

100% upp till 500 kr: hos Betsson

En 100-procentig oddsbonus + 100 freespins på Book of Dead för alla nya kunder hos Betsson.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 (dnb)
Odds: 2.08
Bolag: Betinia (100 kr vid reg)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: