speltips tipsmedoss kamil

Speltips Everton – Tottenham 3/2: 13:30-fighten i PL tillbaka

Superfin fight här på Goodison Park när Everton agerar värd och Spurs tittar förbi. Fint värde identifierat hos speljätten Bethard.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETHARD

Twitter Facebook

Ett numer sorgligt Everton vi faktiskt har framför oss och oj så fort det kan svänga inom fotbollen, det här gänget vann alltså fem av sex matcher i Premier League under perioden 11 november – 16 december men har sedan dess förlorat fem matcher, kryssat tre gånger och bara vunnit en enstaka fight. Den kom dessutom mot Palace i FA Cupen där ett urtåg alltså i nästa runda blev ett faktum – förlust mot Luton med 2-1 här på Goodison Park. Här närmst i PL? 0-0 mot Fulham.

Sorgligt är väl ändå därför rätt ord för att beskriva det här Everton just nu, det har tokvänt för deras del och de saknar all form av energi just nu. Nollade i tre raka matcher här i ligaspelet alltså och det är ju inte direkt perfekta förutsättningar inför ett möte mot Spurs som faktiskt flyger fram igen och som äntligen fått tillbaka bland annat Maddison från skada.

Stämningen betydligt bättre hos gästerna alltså och vi har väl därför också alla anledningar att faktiskt klicka in dem som vinnare i lördagens fight, Spurs här med sju pinnar i de tre senaste omgångarna och avsaknaden av Son är kanske stor, men nu har Richarlison verkligen steppat upp här och det tror vi mycket väl kan vara en detalj som avgör utfallet i den här matchen.

Fint värde hos Bethard – högsta möjliga odds just nu

Everton kommer definitivt spel här utan Doucoure, Danjuma, Alli och Gomes, men det finns fortsatt en chans att Coleman och Onana kan komma att hinna tillbaka här. Något Everton dock inte bör hoppas på då de båda i dagsläget har ungefär en 50-procentig chans att lira. Med det sagt så konstaterar vi bara att Doucoure saknas stort, han är en nyckel i det här laget och är även Evertons bästa målskytt den här säsongen med sina sex mål. Superviktig och därför ett jättetungt avbräck här.

För Spurs del missar Veliz, Sessegnon, Lo Celso, Son, Bissouma och Solomon det här mötet, Son och Bissouma båda vidare med Sydkorea respektive Elfenbenskusten här i asiatiska- och afrikanska mästerskapen och resterande ovannämnda gubbar skadade. Däremot ser Sarr ut att vara tillbaka här, det är en välkommen nyhet för Postecoglou som säger att han i alla fall kommer att finnas med i en trupp – lirade så sent som i måndags när hans Senegal åkte ut ur afrikanska mot Elfenbenskusten.

Med det sagt så räknar vi med att Sarr kommer att lira, han har som sagt fått vila ett par dagar här och visst är det en lång resa att göra, men absolut är det en hanterbar situation. Med Maddison tillbaka, Richarlison i superfin form (8+3 i PL numer) och med en Werner som gör poäng, räknar vi med att Spurs drar det längsta strået här på Goodison. 2-1 Tottenham säger vi och nyttjar det fina värdet på dem hos Bethard, 2.35x insatsen för det raka spelet där just nu – det högsta oddset på marknaden. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR BONUS 

Hämta hem 99 free spins – utan omsättningskrav

Finfin start och deal hos Paf som bjussar på 99 härliga free spins. Alla anledningar att testa på deras grymma Sportsbook.
Hämta dina free spins här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.35
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 13:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: