speltips tipsmedoss kamil

Speltips Newcastle – Luton 3/2: Spännande med Luton just nu

Luton stod för en mäktig insats här mot Brighton i tisdags och den boostar förväntningarna på de framöver, däremot väntar en tuff uppgift här på St James' Park. Newcastle sargade, men starka hemma.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SNABBARE

Twitter Facebook

Superkväll för Luton på Kenilworth Road i tisdags och en extra fin kväll för Adebayo som noterades för ett hattrick, en vinst som innebar att Luton vann sin tredje raka match och de infinner sig därmed även ovanför nedflyttningsstrecket här i Premier League. Detta dessutom med matchen mindre spelad än Forest, Everton och Burnley. Det imponerar, det måste vi ändå slå fast i och med vad förväntningarna på dem var inför säsongstart. Även under hösten förstod man tidigt att det skulle bli tufft det här.

Och det kommer det fortsatt att bli och vi håller fortfarande Everton som ett bättre lag, men nu ryktas det som bekant om ytterligare minuspoäng för deras del och det betyder såklart att chansen för spel i Premier League nästa säsong ökar för Luton. De kan mycket väl fixa det här nu och det lär de känna vid varje matchtillfälle.

Men här på St James' Park väntar som sagt en tuff uppgift, Luton må vara obesegrade i fem raka matcher sett till alla tävlingar men motståndet har varit generöst, det kommer vi inte från. Bolton, Burnley, Bolton, Everton och Brighton här närmst, väldigt imponerande såklart att slå Brighton på det viset men överlag, har man verkligen haft ett ”enkelt” spelschema. Här borta blir det desto tuffare dessutom, Newcastle vet vi har ett fint hemmafacit och även de är på uppgång här igen med tre vinster av fyra möjliga (en i PL och två i FA Cupen). De slog Aston Villa med 3-1 här på bortaplan i tisdags och besegrade Fulham innan det med 2-0, även det på bortaplan. Nu återvänder man äntligen hem och detta i ligasammanhang och vi ger de därför även väldigt goda chanser att vinna igen, detta trots att Isak och Wilson är out.

Kombinationsspel hos Snabbare

Tonali, Joelinton, Pope, Targett, Anderson och Willock är alla sex med all säkerhet out här för Newcastle och så har vi även frågetecken på Barnes, Wilson, Lascelles och Isak. Högst troligt missar alla här, det får vi ändå utgå från då samtliga ges en 25-procentig chans att hinna tillbaka, men lite hopp finns det trots allt.

Luton kommer samtidigt till spel utan Nakamba, Andersen, Kabore och Lockyer, Mengi och Brown är två frågetecken som sägs kunna hinna tillbaka men det är absolut inget vi bör räkna med här. Vi utgår från att alla nämnda lirare missar det här mötet.

Med det sagt så förväntar vi oss ändå att Luton står upp bra här på lördag, formen är god och självförtroendet är intakt, vilket ändå bör kunna talar för att man bjuder ett sargat Newcastle på bra motstånd. Däremot håller vi fortsatt Newcastle högre, två fina vinster på raken nu och detta dessutom på bortaplan där man haft det otroligt tufft. Här hemma är man faktiskt ett av seriens starkaste lag med imponerande åtta vinster av elva möjliga. Bara Aston Villa och Liverpool har vunnit fler fighter, det säger allt. Vi investerar därmed en slant i 1 & under 4.5 mål här till godkända 1.86x insatsen hos Snabbare. 2-0 eller 2-1 här när hemmalaget tar sig an den här matchen utan båda sina anfallare.

RYGGA VÅRT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 & under 4.5 mål
Odds: 1.86
Bolag: Snabbare (500 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: