speltips tipsmedoss kamil

Speltips Atletico Madrid – Girona 13/4: Ett fortsatt pressat Atletico

Atletico Madrid har absolut inte råd att vila sitt manskap här inför returen mot Dortmund nästa vecka, riskerar att tappa fjärdeplatsen vid utebliven vinst.

RYGGA ATLETICO TILL 2.02 HOS NYA EXPEKT – HÄMTA 1500 KR FREEBET

Twitter Facebook

Atletico Madrid här på Wanda Metropolitano har vi lärt oss vid det här laget, vinner sina fotbollsmatcher och gör detta oavsett status, form och lag på banan. Därför är det också svårt att blunda för det otroligt fina värdet som nya expekt ställer fram här på 1×2-marknaden, utan vi kommer att syna det och gör det till stor del på grund av att Girona tappat ordentligt med fart sett till hösten.

Girona är inte riktigt samma gäng här idag som i november månad utan det räcker bara att tracka tillbaka till januari månad för att bilda sig en rättvis bild, tycker vi av vad de är i La Liga just nu. Ett fortsatt bra lag såklart som har gjort något otroligt, och även lyckats hålla uppe farten på hemmaplan, men just här på bortaplan har de inte riktigt räckt till. Förlust mot Getafe här närmst med 1-0 och innan dess torskade de mot Mallorca med samma resultat. I bortamatchen innan det föll man mot Bilbao vilket alltså innebär att de plockat blott ett poäng på deras fyra senaste matcher på resande fot. Väldigt tydligt det här och då väntar alltså match mot ett av världens just nu starkaste hemmalag i Atletico Madrid.

Atletico har vunnit 13 av 15 ligamatcher på Wanda Metropolitano den här säsongen och har målskillnaden 34-16, addera vi till resultaten från Champions League lyder resultatraden 18-1-1. Det är smått otroliga siffror såklart och i och med vad som står på spel här för Atletico på lördag, ja då blir valet ganska så enkelt för oss till slut, de riskerar alltså att tappa CL-platsen vid utebliven vinst och därför kommer de att kliva in här fullt fokuserade och bara med siktet inställt på tre poäng.

Skadeläget bra dessutom

Atletico Madrid entrar det här mötet utan Barrios, Depay och Vitolo och det är bara att slå fast att det här är superfina förutsättningar, både inför lördagen men även inför slutspurten här med CL och viktiga ligamatcher. Vitolo har inte lirat en minut under 23/24 och Barrios samt Depay fixar man att hålla uppe nivån utan, så enkelt är det. Griezmann är frisk och även Morata, så ingen fara där alls.

Girona kommer samtidigt till spel utan Ivan Martin här som är avstängd, Tsygankov riskerar även han att missa det här mötet och gör han det är det såklart ett jätteavbräck för Girona, ukrainaren står på 6+4 i La Liga och är som bekant en nyckelspelare i laget.

Med det sagt så en knepig uppgift här såklart för Atletico men en match de bara ska vinna här hemma i Madrid, vi ser verkligen inte Girona orka stå emot i 90 minuter, utan formen på bortaplan är tydligt svag och exakt det motsatta läget råder som sagt i hemmalägret. Atletico säkrar tre poäng och håller Bilbao under sig här i tabellen. Det raka spelet klickas in till 2.02x insatsen hos nya expekt som bjussar alla nya kunder på uppåt mot 1500 kr gratisspel, missa inte det! Via länken precis här nedanför. Och stort lycka till ifall ni hakar på.

RYGGA ATLETICO TILL 2.02 HOS NYA EXPEKT – HÄMTA 1500 KR FREEBET

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.02
Bolag: Nya expekt (1500 kr freebet)
Spelstopp: 14:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: