speltips tipsmedoss kamil

Speltips Mjällby AIF – AIK 13/4: Allsvenskan omgång 3

Obesegrade båda två och Mjällby i topp med Malmö och Sirius. Jämn fight är att vänta här på Strandvallen men vi räknar med AIK.

SPELA AIK (DNB) TILL 1.96 HOS X3000 – HÄMTA 1000 KR BONUS

Twitter Facebook

Blandade känslor kring AIK:s insats mot Brommapojkarna här närmst på Grimsta IP där första 45 var svaga och där man någonstans steppade upp lite i andra där Modesto som så många gånger förr blev avgörande för AIK vid ett tillknäppt läge i matchen. Även positivt att Ali satte 2-1 innan BP som bekant kom tillbaka och gjorde 2-2 i den 92:a matchminuten. Men svag insats under första 45 och kanske en överlag sämre insats än den mot Västerås och därför är det även bara att slå fast att AIK ännu inte är helt på topp här.

Mjällby hemma kommer därför att bli otroligt tufft såklart och många kanske snarare är inne på att Mjällby vinner en tredje raka fight, men vi ser verkligen AIK jobba sig genom dessa 90 minuter och även för Mjällby orsaka en del problem. AIK kommer inte alls vara lätta att slå under 2024 (inte förlorat en tävlingsmatch än under ordinarie tid) och det får någonstans alltid en investering i dem att bli intressant känner vi, vi räknar med att de är med här under alla 90 minuter och då har man sen kvalitén för att faktiskt avgöra det hela, även här på Strandvallen. Det vore lite typiskt AIK trots allt. Sen ska vi heller inte glömma att de här lagen ställdes mot varandra i kvartsfinalen i Svenska Cupen så sent som den 9 mars här, en fight AIK vann med 3-1, just här på bortaplan.

Mjällby som sagt med sex pinnar av sex möjliga här inför och det är imponerande såklart då man ställts mot Häcken och Peking, 1-0 mot Häcken på Bravida dessutom och det sticker ut, man genomför en fin match där på västkusten och turen förtjänar man väl ändå men ja, Häcken borde ha gjort 1-0 tidigare där och helt enkelt vunnit. Peking däremot var direkt sorgliga att bevittna och Mjällby hade kunnat vinna den matchen med 4-0 till och med, så en stor uppgift här för AIK det kommer vi verkligen inte från, men någonstans så räknar vi med AIK under 2024 och tänker att de kommer att plocka mycket poäng, även när de spelar lite sämre fotboll. Och här ser vi just det hända, de förlorar i alla fall inte.

Pengarna tillbaka vid oavgjort bra här

Vi har en del frågetecken här i AIK-lägret inför vilket inte är helt optimalt, Milosevic är fortsatt out här med en huvudskada och missar oklart hur många matcher, sen har vi numer även frågetecken på både Sotirios Papagiannopoulos och Benjamin Tiedemann Hansen som inte tränade med laget under torsdagen, men här är ändå Berg optimistisk och han utgår från att båda kommer att lira. Så Milosevic och Guidetti definitivt out här. Okej förutsättningar om det visar sig bli så.

För Mjällbys del ser läget fortsatt bra ut och de kan alltså ställa fram exakt samma lag här som mot Peking senast, och det bör vi kunna utgå från att Anders Torstensson gör i och med den fina insatsen där.

Så här är det som sagt mycket som talar till Mjällbys fördel, hemmaplansfördelen, skadeläget och formen, men trots det väljer vi alltså AIK (dnb) här till 1.96x insatsen hos X3000. Absolut inget dumt odds som speljätten ställer fram och det känner vi är spännande i och med fighten från den 9 mars, lite väl högt ändå och Mjällby kan vi verkligen inte se hålla uppe farten under hela inledningen. De kommer att sluta 9:a eller 10:a i år också, det är vi helt övertygade om. AIK ser vi högre upp. 1-1 här eller 2-1 AIK.

SPELA AIK (DNB) TILL 1.96 HOS X3000 – HÄMTA 1000 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos Hajper

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos Hajper.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 2 (dnb)
Odds: 1.96
Bolag: X3000 (1000 kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: