speltips tipsmedoss kamil

Speltips Newcastle – Tottenham 13/4: 13:30-fighten

Newcastle med uppåt mot 13 avbräck här inför lördagens fight mot Spurs, svårt att blunda för det. Supermöjlighet för bortalaget här.

RYGGA TOTTENHAM TILL 2.38 HOS BETHARD – HÄMTA 500 KR BONUS

Twitter Facebook

En stor uppgift är vad Spurs har framför sig här på lördag när de ställs mot Newcastle på St James' Park och extra stark är den känslan då Spurs bara har vunnit en av sina fem senaste matcher på bortaplan. Däremot tycker vi fortsatt det finns anledningar att faktiskt investera en slant i gästerna här och det grundar vi mycket i Newcastles skadeläge här inför, de har det inte alls lätt just nu utan lider stort med uppåt mot 13 gubbar på en skadelista samtidigt som Spurs bara har tre namn borta här.

Det bör kunna fälla avgörandet här känner vi, extra stark är den känslan nu när vi dessutom börjar närma oss omgång 38 här i Premier League, Spurs står på 60 poäng tillsammans med Aston Villa men har matchen mindre spelad och då ska vi även nämna att Aston Villa ställs mot Arsenal på Emirates Stadium här under söndagen, gör Spurs nu bara jobbet här på lördag, och Arsenal vinner på söndag, ja då har Spurs tagit ett stort, stort kliv mot spel i Champions League nästa säsong och det är en stor morot.

Vi kommer därför också att testa det raka spelet på Spurs här och gillar värdet som ställs fram alltså, 2.38x degen är bra i och med skadeläget och Newcastle kommer dessutom här närmst på hemmaplan från ett 1-1-resultat mot Everton, innan dess slog man West Ham men släppte in tre mål och har totalt sett bara vunnit två av sina nio senaste matcher sett till ordinarie tid. Bra chans därför för Spurs här, även fastän det är en klurig bortafight det här.

Mest sargade laget i Premier League

Botman, Lascelles, Tonali, Miley, Wilson, Joelinton, Pope, Almiron, Willock, Livramento, Trippier, Targett och Hall missar alla det här mötet för Newcastle med undantaget här Lewis Hall som kan komma att hinna tillbaka. Det ser dock inte jätteljust ut, utan vi räknar med att få se engelsmannen tillbaka först nästa vecka. Det innebär alltså 13 gubbar out här, det kommer vi inte från är ett tungt skadeläge. Vi får i princip se ett nytt Newcastle varje vecka och även den här gången tvingas man alltså till byten sett till senast på Craven Cottage, Joe Willock out alltså och även Lewis Hall som det ser ut just nu. Så en hel vänsterkant som får omkonstrueras den här gången alltså. Att bara tre spelare i Newcastles trupp har fler minuter än Aleksander Isak den här säsongen i Premier League tycker vi sammanfattar läget väldigt bra, Isak alltså med blott 20 starter av 31 möjliga. Det är smått otroligt faktiskt.

Tottenham har samtidigt bara Forster, Sessegnon och Solomon definitivt out här och Richarlison är på väg tillbaka men kommer inte att finnas med i en trupp här på lördag. Fyra lirare out, och just de tre förstnämnda har dessutom gjort 0 minuter, 0 minuter och 198 minuter. Det säger allt.

Stor fördel därför Spurs här och till 2.38x insatsen måste vi bara testa det raka spelet hos Bethard, just i det här läget där fokuset i princip bör vara som störst nu när så mycket står på spel tycker vi det faktiskt är läge att syna Spurs, trots att man just haft problem på resande fot. Vi ser en jämn fight framför oss där Son/Maddison till slut steppar fram och visar sig vara skillnaden. Oddset som sagt hos Bethard och missa inte att de bjussar alla nya kunder på uppåt mot 500 kr i välkomstbonus. Lycka till!

RYGGA TOTTENHAM TILL 2.38 HOS BETHARD – HÄMTA 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos No Account Bet

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos No Account Bet.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.38
Bolag: Bethard (500 kr bonus)
Spelstopp: 13:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: