speltips tipsmedoss kamil

Speltips Almeria – Alaves 26/1: Odds från La Liga

Speltips, odds och allt inför fredagens möte mellan Almeria och Alaves den 26 januari. Matchstart 21:00.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETHARD 

Twitter Facebook

Almeria fortsatt kvar här på noll vinster i La Liga efter 21 spelade omgångar och det är absolut allt annat än godkänt, att inte slå ett enda motstånd i ligan, på 10(!) hemmamatcher, går inte att beskrivas annorlunda än uruselt och såklart förtjänar man heller inte att placera sig någon annanstans i en serie än botten med de siffrorna.

Det finns däremot en annan sida och sanning också, Almeria förtjänar absolut jumboplatsen i La Liga men ser vi till de fem, sex eller kanske sju senaste omgångarna här i Spanien så måste vi lyfta det faktum att de emellanåt varit jättebra, i majoriteten alltså av de här sju fighterna har de varit just det, bra och förtjänat kanske två, tre eller fyra trepoängare?

Almeria har varit fina kanske 80% av den här tiden sedan i början på december månad och många insatser har stuckit ut kraftigt dessutom. Den mot Real här i helgen exempelvis där Almeria minst sagt förtjänade en pinne i alla fall, om inte tre. Deras 3-1-mål borde helt enkelt ha stått där men domaren bestämde sig för annat och till slut föll man alltså efter ett sent mål. I matchen innan det lirade Almeria 0-0 mot Girona, de har även en 3-2-förlust mot Barcelona här den 20 december efter en otroligt fin insats, Barca satte dit 3-2 sent på hemmaplan och därför är det bara att slå fast att Almeria i alla fall håller en högre nivå än de där fem poängen tabellen ger skev av. Absolut är det så och det tar vi hänsyn till här i fredagens fight där vi räknar med att Almeria slår Alaves.

Fint värde hos Bethard

Almeria kommer till spel på fredag utan Sanca, Mendes och Baba här på grund av afrikanska mästerskapen  och Ramazani är out med en avstängning. Den sistnämnda ett tungt tapp här då han stod för en fin insats mot Real här närmst men annars ser truppläget bra ut får vi slå fast, det ska nämnas att Puigmal och Kone även de är out men det är lirare som tillsammans står på fem matcher under säsongen 23/24. Därför bör Almeria inte sakna de allt för mycket här.

För Alaves del saknas Abqar och Owono här, båda i Afrika och lirar boll och så har Alaves även mittbacken Sedlar skadad här. Resten av truppen intakt.

Så trots en del avbräck i Almeria-lägret så är vi inte allt för oroliga utan Almeria har presterat på en jättefin nivå här under de senaste dagarna och veckorna, även utan de här lirarna. Det är väl Ramazani som sticker ut som ett tungt avbräck, men Alaves hemma, bör man även utan honom kunna besegra. Det är dags för säsongens första vinst här nu för Almeria och perfekt läge här när ett bortasvagt Alaves tittar förbi. Alaves har bara vunnit en fight på bortaplan den här säsongen och gör väldigt få mål, här på resande fot har de endast noterats för åtta mål på elva matcher. Almeria har sett till totalen dessutom gjort fler mål än Alaves. Här finns därför anledningar att tro att ett revanschsuget Almeria här – efter rånet mot Real – vinner. Den raka ettan klickas in till höga 2.65x insatsen hos speljätten Bethard – marknadens högsta odds just nu.

RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR BONUS 

Hämta hem 99 free spins – utan omsättningskrav

Finfin start och deal hos Paf som bjussar på 99 härliga free spins. Alla anledningar att testa på deras grymma Sportsbook.
Hämta dina free spins här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.65
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: