speltips tipsmedoss kamil

Speltips Eintracht Frankfurt – Mainz 05 26/1: Fint värde hos No Account Bet

Eintracht Frankfurt nästan till dubbla insatsen här hemma mot bottenlaget Mainz 05. Tack, No Account Bet!

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET

Twitter Facebook

Ett odds som lär sjunka inför spelstopp här på fredag men där vi är tidigt ute och passar på här hos No Account Bet. Eintracht Frankfurt här till nästan dubbla degen alltså hemma hos Mainz 05 som har det jobbigt just nu och här har vi alltså alla anledningar att tro att hemmalaget drar det längsta strået.

Eintracht med en fin återstart i ryggen här efter julen där de har säkrat fyra pinnar av sex möjliga efter att ha ställts mot Leipzig och Darmstadt. 1-0-vinst borta mot Leipzig och så 2-2 här närmst mot Darmstadt borta, efter en fin höst hittar vi därmed Eintracht numer på en sjätteplats i tabellen här i Bundesliga med blott fem pinnar upp till Leipzig och Champions League-platsen. Avståndet fortsatt stort men absolut att man känner att man har vind i seglen och kan sätta ytterligare press här på Leipzig och Dortmund via en vinst över Mainz på fredag.

Dessutom är detta Eintracht ett gäng att räkna med här hemma får vi slå fast, de har vunnit två raka matcher här på Deutsche Bank Park och bara förlorat en enstaka fight här den här säsongen. Fin målskillnad dessutom då de snittar nästan 2.00 mål/match och bara har släppt in åtta mål. Så hemmaplansfördelen helt klart en detalj att ta hänsyn till här inför fredagens fight.

Mainz däremot ser det en aning annorlunda ut för här i Bundesliga efter 17 spelade matcher, de har bara Köln och Darmstadt under sig i en tabell och infinner sig ovanför bara av en anledning, en bättre målskillnad. Alltså kan man påstå att de delar jumboplatsen med Darmstadt i dagsläget och det sammanfatta väl ändå läget bra? Mainz alltså med en minst sagt jobbig säsong här och uteblivna vinster tillhör vardagen för dem, de står på 1 vinst 17 omgångar in och har noterats för sju raka poängtapp här inför fredagen. Vi kan därför inte annat än att faktiskt investera en slant i Eintracht Frankfurt här när No Account Bet bjussar på ett så här pass härligt odds.

 

Odds tips till 1.93x

Eintracht Frankfurt har tre lirare borta på grund av afrikanska mästerskapen och mer exakt rör det sig alltså om Chaibi, Marmoush och Skhiri. Den förstnämnda har ännu inte gjort några minuter för Eintracht den här säsongen och är därför inget större avbräck här men absolut att de två andra försämrar en bredd hos detta Eintracht i alla fall.

För Mainz del saknas Jae-Sung Lee här som lirar asiatiska mästerskapen och Bell är lite av ett frågetecken här inför fredagen då han har varit sjuk här i veckan.

Det är förutsättningarna rent truppmässigt här och visst har hemmalaget lite avbräck men det är absolut en hanterbar situation, dessutom lirar Eintracht här hemma nu för första gången sedan den 20 december och det lär innebära en härlig stämning. Senast det begav sig här slog man Gladbach med 2-1 – i matchen innan det krossade man Bayern München med 5-1. Så en bra stämning på arenan här i samband med comebacken och de fina resultaten, sen är Eintracht överlag som sagt det bättre laget. Vi måste därför bara klicka in dem som vinnare här hos No Account Bet till 1.93x insatsen – ett odds som lär lyda närmre 1.80 inför spelstopp. 2-1 Eintracht!

RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 2000 KR BONUS 

10Bet oddsbonus: 100% upp till 500 kr

Fin välkomstbonus hos fina 10Bet! Alla nya kunder får upp till 500 kr i bonus.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.93
Bolag: No Account Bet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: