speltips tipsmedoss kamil

Speltips Atletico Madrid – Sevilla 25/1: Semifinal i potten

Stor fördel Atletico Madrid här får vi slå fast efter att ha bevittnat Sevillas senaste fotbollsmatcher. De är mer än steget mindre här – hopplösa just nu till och med.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETHARD 

Twitter Facebook

Sevilla numer med fyra raka nederlag här i La Liga och läget börjar minst sagt se allvarligt ut för deras del, bara ett poäng ner alltså till Cadiz och en 18:e plats i tabellen och den vet vi innebär Segunda-spel nästa säsong. Alltså är krisen väl redan framme får vi slå fast och här på bortaplan talar därför inte alls mycket för att de lyckas såra detta formstark Atletico Madrid, Sevilla har bara vunnit en match på bortaplan den här säsongen.

Atletico numer alltså formstarka här inför torsdagen efter att ha slagit ut Real Madrid ur Copa del Rey och här närmst besegrat Granada med 1-0 på bortaplan i helgen. Positiva resultat som innebär att Atletico fortsätter att ta kliv, de är som bekant vidare i CL, är med här i La Liga bland de fyra främsta och så lirar de här kvartsfinal mot Sevilla i Copa del Rey. En fin säsong så här långt därför och allt talar verkligen för att det i alla fall blir en semifinal i cupspelet, vi är helt övertygade om det och väljer därför även att investera en slant i dem här på torsdag.

Som väntat inget större värde här på hemmalaget på 1×2-marknaden men på asianmarknaden blir oddset snabbt väldigt spännande, och här finns det trots allt anledningar att tro att Atletico faktiskt vinner tryggt till slut. Vi vet att vi har att göra med ett betydligt mer offensivt Simeone-lag den här säsongen, de har gjort 23 mål på 10 hemmamatcher i La Liga och är lite av en målgaranti numer, Griezmann och Morata vet vi har fantastiska säsonger båda två och i och med hur Sevillas defensiv sett ut här på slutet, så bör vi kunna utgå från att Atletico i alla fall håller uppe sitt målsnitt här. Sevilla släppte in fem baljor här närmst mot Girona dessutom, en hönsgård var vad vi fick bevittna där från deras sida och vi ser därför 2-0 Atletico framför oss här. Minst. Skillnaden är så pass stor just nu.

Insatsen dubblas hos Bethard

Atletico Madrid här med blott två skador i truppen inför torsdagen, Machin Perez är fortsatt out men det är även en lirare som gjort noll minuter i La Liga den här säsongen. Så egentligen bara Azpilicuetas skada här som någonstans försvagar laget, eller i alla fall försvagar den tillfälliga bredden. Lemar är alltså tillbaka i full träning och är nu riktigt nära en comeback. Mandava däremot out och detta på grund av afrikanska mästerskapen.

För Sevillas del missar En-Nesyri det här mötet då han representerar Marocko i afrikanska och Salas, Gudelj, Lukebakio och Acuna är alla out med skador. Resten av truppen är intakt.

Med det sagt så är det väl bara att välja Atleticos sida här och vi väljer som sagt att göra det på asianmarknaden där vi klickar in Atletico (-1 asian handicap) – hela insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – till exakt dubbla degen hos Bethard, otroligt värde säger vi, 2.00x för det när Sevilla mår så här dåligt är ett bjudodds från Bethard – och det lär sjunka. Sevilla har alltså släppt in 10 mål på sina 3 senaste ligafighter – fem mot Girona, tre mot Alaves hemma(!) och två mot Bilbao. 2-0 Atletico!

RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR BONUS 

Hämta hem 99 free spins – utan omsättningskrav

Finfin start och deal hos Paf som bjussar på 99 härliga free spins. Alla anledningar att testa på deras grymma Sportsbook.
Hämta dina free spins här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 2.00
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: