speltips tipsmedoss kamil

Speltips Alaves – Cadiz 19/1: Odds från La Liga

Superfint värde till höger här när Alaves och Cadiz drabbar samman. En bit över dubbla degen för dubbelchansen, det är jättebra.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETHARD 

Twitter Facebook

Cadiz här först på en 18:e plats i La Liga-tabellen men enbart med ett poäng upp till säker mark, samt med ytterligare fyra poäng upp till Mallorca och en 14:e plats, tabellen är superjämn här i den nedre delen av tabellhalvan och därför har även Cadiz alla anledningar att tro på vidare spel i La Liga, även nästa säsong.

För riktigt såhär dåliga är inte Cadiz i vår värld, defensiven absolut tillräckligt bra för att lira kvar i den här serien. Där tycker vi man håller en bättre nivå än minst fyra, fem andra lag i La Liga den här säsongen och med den typen av stabilitet ser vi inte Cadiz ryka. De gör däremot alldeles för få mål, precis som deras motstånd här i Alaves, och där behöver man bli bättre och samtidigt här nu se till att plocka säsongens första trea på bortaplan. En nyckelmatch för deras del och vi räknar med att man tar den på största möjliga allvar här på fredag.

Alaves med 20 pinnar på kontot efter 20 spelade omgångar och det innebär att de samlat på sig fem pinnar fler än Cadiz, förståeligt någonstans därför att de står som favorit här på hemmaplan men att de däremot bara står runt 1.80x här hos Bethard, är anmärkningsvärt. Vi tycker absolut inte de är mycket bättre än Cadiz, utan jämnbra snarare och Alaves har dessutom förlorat fler matcher än Cadiz. Cadiz med poäng i 11 av 20 möjliga fighter, de är stabila och spelar ofta jämnt och därför bör vi rimligtvis kunna utgå från att de lyckas stå emot ett av La Ligas sämsta anfall här i Alaves, Alaves snittar färre mål än 1.00/match och vi gillar därför även dubbelchansen här då vi ser en jämn fight framför oss. Att Cadiz plockar poäng ser vi som högst troligt alltså, vi ger de i alla fall en 55% chans här till att få med sig i alla fall en pinne, Bethard ger de mindre än 50% och det tänker vi utnyttja här.

Odds tips till 2.10x hos Bethard

Alaves kommer till spel här utan Aleksandar Sedlar som är out med en allvarlig knäskada, Owono och Abqar missar även de det här mötet på grund av afrikanska mästerskapen och därför lär vi få se exakt samma elva här från Alaves som i den senaste ligafighten mot Sevilla.

För Cadiz del missar Machis, Fede San Emeterio och Martin det här mötet på grund av skada och Sobrino, Hernandez och Alcaraz är avstängda. Ett flertal avbräck här i Cadiz-lägret alltså och det talar emot dem här såklart, men absolut att det även kan komma att stärka dem då det här laget först och främst är ett kollektiv, alla jobbar hårt för varandra och här finns inga stjärnor. Vi har fått se Cadiz hantera avbräck bra tidigare och de har bara förlorat fem matcher i La Liga sedan den 26 november – fem kryss och två förluster sedan dess.

Absolut ett problem att Cadiz inte vinner matcher men de spelar i princip alltid jämnt och bör som sagt kunna stå emot ett lag som inte alls gör mycket mål, Alaves har vunnit en fotbollsmatch sedan i slutet på november månad och därför tycker vi också 2.10x insatsen är på tok för högt för dubbelchansen här. X2 måste testas i och med vilken jämn historia det här är så här på förhand. Vi kör, trots Cadiz avbräck (ska nämnas här att det endast är Alcaraz som lirat flitigt den här säsongen). 0-0 eller 1-1. Oddset som sagt hos Bethard!

RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR BONUS 

Hämta hem 99 free spins – utan omsättningskrav

Finfin start och deal hos Paf som bjussar på 99 härliga free spins. Alla anledningar att testa på deras grymma Sportsbook.
Hämta dina free spins här.

Speltips:

Speltips: X2
Odds: 2.10
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: