speltips tipsmedoss kamil

Speltips Unionistas – Barcelona 18/1: Copa del Rey

Generöst motstånd väntar här i åttondelsfinalen för Barcelona, division 3-gänget Unionistas går dessutom inte jättebra i seriespelet. Skillnaden stor här.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS UNIBET

Twitter Facebook

Allt talar för att det blir just Barcelona som tar sig vidare härifrån åttondelen och lirar kvartsfinal i Copa del Rey här framöver i och med den stora skillnaden här, trots alla problem Xavi har stött på här på slutet och trots det pinsamma nederlaget mot Real Madrid, bör vi kunna räkna med att man gör jobbet här på torsdag, för här skiljer det ändå ljusår lagen åt i kvalité får vi slå fast. Det är toppen i La Liga vs ett mittenlag i division 3-serien Primera Federacion.

Och just där har det här Unionistas bara sex pinnar ner till nedflyttning, det är dessutom bara tre lag i serien som gjort färre mål än dem och sett till målskillnaden alltså, är det hela väldigt tydligt, Unionistas är ett otroligt målsnålt gäng som bara bjudit på 29 mål på 19 matcher den här säsongen. Att det blir deras approach här på torsdag råder det därför inga som helst tvivel om, en defensiv sådan där de till stor del kommer att fokusera på omställningar. Exakt så approachade de mötet mot Villarreal här i Copan tidigare, 1-1 i efter fulltid och Unionistas vann sedan på straffar och här hoppas man kunna precis som då hålla 0-0 i halvtid, för att sedan hoppas på ett mirakel under sista 30.

Den typen av approach från hemmalaget, i kombination med att Xavi ändå lär rotera en aning här, tänker vi bör kunna öppna upp för en någorlunda tillknäppt tillställning ändå, lite nya lirare från start här från gästerna och ingen Lewy från start, bör inte resultera i någon kross, utan Unionistas kan uppenbarligen försvara sig relativt bra. 2-0 Barcelona, max 3-0 tänker vi därför här i en någorlunda så avslagen fight här under torsdagskvällen.

Kombinationsspel hos Unibet

Vi har lyckats läsa oss till här att coach Ponz kommer att forma exakt samma lag här som senast i Copan när möte mot Villarreal väntade och det är positivt, en historisk kväll för laget där och startar samma 11 gubbar här på torsdag så bör man åtminstone kunna komma upp i samma nivå som då. Och det räckte långt uppenbarligen.

För Barcelonas del är Araujo out här på grund av en avstängning och detsamma gäller Yamal (en avstängning sedan tidigare), Gavi, Alonso, Marc-Andre ter Stegen, Raphinha, Martinez och Cancelo är alla skadade och missar därför också de det här mötet. En lång lista här för Barca, det öppnar upp för en del ändringar nu när ett division 3-gäng står för motståndet, Roque bör vi kunna få se från start men även en lirare som Casado.

Med det sagt så räknar vi inte med att Barca bara kör över det här gänget på torsdag, som sagt Barca mår inte sådär jättebra och övertygade inte direkt mot Unión Deportiva Barbastro i den tidigare rundan här i Copa del Rey. Bara en uddamålsvinst där för Barca till slut, mot ett gäng som alltså till vardags lirar i Segunda Federacion (fjärdedivisionen här i Spanien), det säger en del. Därför bör Unionistas kunna stå emot relativt bra här i alla fall, därmed testar vi en slant på Barca & under 3.5 mål till exakt dubbla degen hos Unibet, fint värde här i och med hur få mål hemmalaget faktiskt bjudit på den här säsongen. Någonstans är det ändå relevant här, trots skillnaden som råder här på torsdag. 2/3-0 Barca!

RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR GRATISSPEL 

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 2 & under 3.5 mål
Odds: 2.00
Bolag: Unibet (100 kr gratisspel)
Spelstopp: 19:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: