speltips tipsmedoss kamil

Speltips Inter – Lazio 19/1: Supercoppa Italiana

Semifinal nummer 2 här i Supercoppa Italiana som även den går av stapeln i Riyadh, Saudiarabien. Inter befogad favorit här mot Lazio.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS UNIBET

Twitter Facebook

Det är mycket som talar för att det blir just Inter som tar sig vidare från den här semifinalen mot Lazio och här om några dagar kommer att lira final och om säsongens första titel mot Napoli eller Fiorentina. Vi har onekligen svårt att se ett annorlunda utfall än det.

För Inter är jäkligt bra just nu, de toppar Serie A och gör det med 16 vinster av 20 möjliga, dessutom med målskillnaden 49-10 och addera därtill att de inte förlorat en fight i Serie A sedan den 27 september 2023. Otroliga siffror, minst sagt och för att få perspektiv på dem så måste vi lyfta Lazios siffror, de står på blott 10 vinster och har målskillnaden 24-20. Inter har alltså gjort mer än dubbelt så många mål som Lazio efter 20 spelade omgångar och släppt in hälften så lite. Hur tydligt som helst detta, klasskillnad här på fredag och vi räknar med att Inter vinner.

Vi ska även nämna att Inter har trivts som fisken i vattnet just med spelet på resande fot den här säsongen, utanför San Siro har de säkrat 8 vinster av 10 möjliga i Serie A och ännu inte förlorat en fight. Heller inte på bortaplan i Champions League där de dessutom är obesegrade sett till totalen (efter sex spelade matcher). Lazio har samtidigt förlorat 7 av 13 bortamatcher sett till Serie A och CL. Skillnaden enorm här alltså och därför även en bra idé att investera en slant här i detta Inter, värdet fortsatt okej här hos Unibet.

Vinner en målsnål fight

Juan Cuadrado är Inters enda avbräck i dagsläget och det är därför bara att konstatera att Inter fortsatt mår superfint rent truppmässigt, ett bra tag här nu som man i princip haft hela truppen tillgänglig för spel och det är såklart en detalj att ta hänsyn till här på fredag. En detalj som starkt talar för att Inter bibehåller sin fina nivå.

För Lazios del missar Patric och Castellanos definitivt det här mötet på grund av skada samtidigt som Zaccagni är ett frågetecken här, osäker till spel såhär under torsdagen och det återstår därför att se ifall han finns med här eller inte.

Så egentligen allt talar för att Inter faktiskt drar det längsta strået här på fredag, formen, kvalitén och skadeläget är tre tunga faktorer som pekar mot det utfallet och vi väljer därför även Inters sida här. Vi har däremot anledningar att tro att Lazio kan komma att stå emot relativt bra här i alla fall, de har inte alls släppt in mycket mål här under de senaste veckorna och allt som oftast har under 3.5 mål suttit fint i deras fighter. Mer exakt i 10 av deras 11 senaste matcher – de har dessutom bara släppt in två mål på sina fem senaste. Inter & under 3.5 mål känns därför jättebra så här i en semifinal i Supercoppa Italiana, kan inledningsvis komma att bli tight men i slutändan så räknar vi med att det är just Inter som står där som vinnare. Superspel till 2.15x insatsen hos Unibet – och 100 kr freebet får ni av speljätten via länken precis här nedanför. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR GRATISSPEL 

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 & under 3.5 mål
Odds: 2.15
Bolag: Unibet (100 kr gratisspel)
Spelstopp: 20:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: