stryktipsforslag och analys

Stryktipset 4/11: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher (Jackpot!)

Allt inför Stryktipset vecka 44. Stor analys, stryktipsförslag och tips till alla 13 matcher! Spelstopp 15:59. 13 miljoner kr i jackpot!

Marknadens bästa oddsbonusar och bettingbonusar [NOV] 🗓️💰hämta din odds bonus här

Twitter Facebook

Stryktipset är tillbaka med 13 nya fighter och även den här lördagen bjuds det på en finfin jackpot här på 13 miljoner kr! Hela 6 matcher från Premier League den här veckan och det uppskattas som bekant alltid, sen fyller Svenska Spel i vanlig ordning på med matcher från Englands andraliga – som bjuder till i form av ett flertal spelmöjligheter! Finfina procent att jobba in och vi tar ställning i ett flertal fighter. Så det är bara att haka på, stort lycka till här nu!

3. Veckans bank: Manchester City
5. Veckans skräll: Givet att gå emot Burnley och börja från höger
10. Veckans drag: Spiken på Middlesbrough

stryktipset vecka 44 spelförslag

TILL STRYKTIPSET

1. Newcastle – Arsenal, 1X2

Vi bränner av helgarderingen direkt här i match nummer 1 och gör det i och med att det här mötet känns vidöppet, en match Newcastle kan vinna, en match som kan bli superjämn men där vi samtidigt inte kan stänga dörren för ett jättefint Arsenal. Svårt! Att ta ställning här hade varit skönt i och med den jämna streckfördelningen men vi låter bli.

2. Everton – Brighton, 1 2

Everton har säkrat tre vinster på de fem senaste omgångarna i Premier League och bör därför kunna slå detta Brighton också, ett Brighton vi vet har det jobbigt just nu med poängtapp i sju av sina åtta senaste matcher. Har gästerna däremot en bra dag här, vinner dem. Och den vinsten känns nära nu. Gaffeln därför ett bra alternativ här.

3. Manchester City – Bournemouth, 1

Inget snack om saken här i match nummer 3 trots att Man City lär hamna närmre 90%, sjukt rimlig siffra här i slutändan och vi kan inte se annat än att Man City vinner tryggt. 3-0 eller 4-0.

4. Brentford – West Ham, 1X

Brentford kommer närmst från en superfin vinst på Stamford Bridge (0-2) och slog Burnley med 3-0 i omgången innan, bättre form här nu och hemmalaget ett gäng på G. Vi gillar därför 1X jättemycket här, känns superstabilt då West Ham tydligt tappat fart här på slutet (tre raka nederlag). En befogad hemmafavorit, men krysset att rekommendera – Brentford spelar nästan alltid jämnt.

5. Burnley – Crystal Palace, X2

Det är svårt att annat än att börja från Hodgsons gubbar här när Burnley är med i bilden, Kompany får inte riktigt till det och extra stor frustration råder i laget här efter nederlaget mot Bournemouth. Superviktig match det där, och man tappade en 1-0-ledning. Palace bör lösa minst en pinne på Turf Moor, stabila och pålitliga, det här Palace.

6. Sheffield United – Wolverhampton, X2

Tabelljumbon Sheffield United står fortsatt bara på ett poäng tio omgångar in, nio nederlag och ett kryss lyder facit och vi klickar därför även in tvåan först här då Wolves är på gång. Krysset lockar dock, Wolves städar bara inte av motstånd i Premier League – oavsett status på dem. Heltäckande med X2 dock.

7. Birmingham – Ipswich, X2

Leicester och Ipswich klara för PL! I princip så känns det efter 13, 14 spelade omgångar i Championship. De har stuckit iväg tidigt här och Ipswich står alltså mer exakt på 11 vinster av 13 möjliga. Trots detta agerar ett formsvagt Birmingham favorit, gör valet givet här med X2 – det mittersta tecknet ändå ett måste då Ipswich alltid spelar jättejämnt på resande fot. Målskillnaden 7-2 talar sitt tydliga språk.

8. Huddersfield – Watford, X2

Ytterligare en X2-lösning där vi börjar med att placera ut krysset här i match nummer 8, en tät kamp lär det bli här på John Smith's Stadium men i slutändan så är även tvåan given – Huddersfield har släppt in åtta mål på sina två senaste matcher.

9. Millwall – Southampton, 1 2

En spik på Southampton ett rimligt val här i match nummer 9 och även ett lockande sådant då de streckas till runt 35%, men Millwall har samtidigt spelat oavgjort väldigt mycket här på slutet. Tre kryss i de fyra senaste omgångarna öppnar upp för X2.

10. Plymouth – Middlesbrough, 2

En superfin lösning här i match nummer 10 när Plymouth streckas högre, Middlesbrough det klart bättre laget och åkte till slut även på en smäll här efter sju raka vinster. Till slut skulle den komma och därför bara rimligt att tro att tänder till igen här.

11. Stoke – Cardiff, 1

En något skakig spik men här bör hemmaplansfördelen kunna spela en avgörande roll, superfint med spiken här till under 50% dessutom och det gäller att sticka ut hakan. Vi sparar våra tecken här och placerar hellre ut de på andra platser – hemmalaget jagar en fjärde raka vinst!

12. Swansea – Sunderland, 1X

Fin insats här närmst från Sunderland mot Norwich efter en tuff period med tre raka nederlag, den bör kunna ge laget lite extra energi här inför Swansea och därför är krysset att rekommendera. 1X heltäckande dock, känns stabilt då Swansea trots allt börjat vinna lite fotbollsmatcher.

13. West Bromwich – Hull, 1

Tabellfemman vs tabellsjuan här där vi har att göra med två formstarka gäng, Hull dessutom jättebra på bortaplan vilket väcker oro, men i slutändan räknar vi med detta West Bromwich som nu hållit nollan intakt i tre raka matcher och bara släppt in ett ynka mål på de sju senaste omgångarna. Defensiven på plats och här bör de därför kunna vinna. Under 50% på hemmalaget här dessutom, spännande med spiken.

TILL SVENSKA SPEL

Hämta hem 100 kr freebet hos Unibet – omsättningsfritt

Unibet bjuder alla nya kunder på 100 kr i form av ett freebet. Utan omsättningskrav.
Gå till Unibet bonus

Regler & Villkor gäller.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming