speltips tipsmedoss kamil

Speltips Real Betis – Mallorca 4/11: Rakt spel

Befogat favorit i Real Betis men värdet fortsatt intressant, vi räknar med att de slår Mallorca här hemma.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS UNIBET 

Twitter Facebook

Ett nästintill otroligt utfall får vi ändå konstatera för Real Betis här närmst i veckan i cupspelet mot Hernán Cortés, visst är det en kvalitéskillnad här och det skiljer ett par nivåer men resultatet stack trots detta ut vill vi påstå när Real Betis slog Hernán Cortés med hela 12-1 på bortaplan och därmed säkrade ett tryggt avancemang till nästa runda. Den segern var dessutom Betis tredje raka och den innebar även att Betis förlängde sin förlustfria svit till nio(!) matcher nu.

Därför är det bara att slå fast att Betis är på gång igen efter en något trögare start på säsongen, något vi egentligen bara gått och väntat på då vi vet att det här gänget under Pellegrini är att räkna med. Det har de varit under en längre tid och även i år utgår vi därför från att de kommer att vara med där uppe och slåss om minst Europa League i alla fall. Champions League kan eventuellt bli svårt, men chansen finns helt klart om de nu upplevt sin lite längre svacka och fortsätter vinna fotbollsmatcher fram till först och främst jul, men även därefter.

Och ett Real Betis i det här slaget litar åtminstone vi på, de ställs här på lördag mot Mallorca som bara vunnit en match den här säsongen och det bör kunna resultera i en hemmavinst tycker man. Visst har gästerna inkasserat många kryss här, mer exakt sex stycken men deras oförmåga att vinna fotbollsmatcher bör kunna avgöra den här bataljen i Sevilla när Betis är i det här slaget. Offensiven ser bättre och bättre ut och efter 12 gjorda här i veckan, bör bara självförtroendet ha blivit större. Vi kommer heller inte ifrån att Mallorca trivs som allra bäst hemma på ön, blott 4 matcher vann man på bortaplan i fjol på 19 försök – Real Betis samtidigt obesegrade här hemma under 23/24.

Odds tips till 1.90x hos Unibet

Real Betis kommer till spel på lördag utan Iglesias, Bartra och Fekir men Sabaly ser ut att vara tillbaka här och spelredo, vilket vi får konstatera är ett positivt skadeläge hos hemmalaget, sett till de inledande omgångarna. Även en anledning här till att man gått betydligt bättre, att man fått tillbaka många lirare från skada under de senaste veckorna. Henrique är ett exempel här, även William Carvalho.

Mallorca har bara Sergi Darder out här vilket vi får konstatera är helt okej förutsättningar, även fastän Darder saknas här på ett mittfält där Mallorca lidit stort, noll gjorda mål på två matcher när han inte funnits med. En bra lirare och en kreatör här mittfältet trots allt.

Och här tänker vi alltså att små marginaler till slut kommer att avgöra då Mallorca uppenbarligen stått emot väldigt bra, trots få vinster. De spelar i princip alltid jämnt och faller tillbaka och orsakar på så vis problem för sina motstånd. Men över 90 minuter, med en Willian Jose i bra slag med fyra mål här närmst, räknar vi med att Betis får in det där avgörande målet till slut, hemmaplansfördelen en annan faktor vi tror får det hela att väga över. Vi klickar därmed in Real Betis som vinnare till finfina 1.90x degen hos Unibet här och säger Real Betis 1-0 eller 2-0. Jättefint värde i och med dagsformen. 100 kr freebet av Unibet får ni via länken precis här nedanför om ni ännu inte har lirat hos dem. Ett litet tips! Lycka till.

RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR GRATISSPEL 

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.90
Bolag: Unibet (100 kr gratisspel)
Spelstopp: 16:15
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: