speltips tipsmedoss kamil

Speltips Newcastle – Arsenal 4/11: Stor spänning

Supersvårt att välja sida här i matchen mellan Newcastle och Arsenal men lite mål bör vi i alla fall kunna få se. Två lag som går för det här.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CASUMO 

Twitter Facebook

Vi ville inte välja Arsenals sida mot West Ham i veckan och siktade istället in oss på målen där vilket även gav ett fint utfall då överspelet satt fint. Den här lördagen när Arsenal ställs mot Newcastle känns det lite likadant på förhand, ett ännu tuffare motstånd här för Arsenal, på bortaplan, som vi räknar med får det jobbigt i jakten på alla tre pinnar.

För även fastän vi hittar Arsenal där vi gör i tabellen, och även fastän de roterade mot West Ham i EFL Cup, känner vi oss inte helt trygga med dem här under inledningen. Fantastiskt bra av Artetas lagbygge att fortsätta vinna fotbollsmatcher utan att kanske se sådär jättefantastiska ut, det ska de ha, men Newcastle känner vi samtidigt bör kunna slå det här Arsenal på hemmaplan. Kommer de bara upp i nivå så är detta en av säsongens tuffaste uppgifter för Arsenal och här på St James' Park, i den här typen av match, utgår vi från just det, att Newcastle hittar rätt.

För det är trots allt ett Newcastle här som kliver in i matchen med en 3-0-vinst över United på Old Trafford, detta trots att de roterade kraftigt i en elva alltså och det är någon slags indikation på hur bra det här gänget faktiskt är. Oavsett status på United. Newcastle ska även nämnas har bara förlorat 1 av sina 11 senaste matcher inför lördagens fight, mot Dortmund i Champions League och ju mer vi analyserar Newcastle – Arsenal, så känns därför målen som den bästa investeringen. Att välja sida är i princip omöjligt såhär på förhand säger vi. Första 20 blir nyckeln.

Över 2.5 mål hos Casumo

Newcastle kommer till spel utan Targett, Manquillo, Miley, Isak, Botman, Anderson, Murphy och Barnes på lördag och här kommer vi inte från att läget är allt annat än optimalt, addera därtill en avstängd Tonali här och listan börjar bli jättelång. Ett Newcastle som kommer att lida av det här i och med hur många matcher som faktiskt spelas just nu men i den enskilda fighten här på lördag, bör man trots det kunna komma upp i nivå. Lirare som Guimaraes, Pope, Trippier, Almiron och Wilson återvänder alla till en startelva med pigga ben.

För Arsenals del är Emile Smith Rowe, Partey, Jesus och Timber alla fyra out men annars är truppen intakt. Helt okej förutsättningar för Arteta.

Med det sagt så är det bara att konstatera att lördagens fight faktiskt är vidöppen på förhand, Arsenal med tre insläppta här närmst mot West Ham väcker en del frågetecken och Newcastle bör därför ha saker och ting att säga till om här. Minst ett mål räknar vi med att de gör, om inte två och Arsenal är även de någon slags målgaranti trots allt. Dessutom två lag som kommer att gå för det och vi gillar därför över 2.5 mål skarpt här till 1.96x degen hos spelbolaget Casumo, en lina Newcastle har löst i fem av sina sex senaste matcher och som Arsenal löst i sex av sina sju senaste fighter. 2-1 åt något håll säger vi här på St James' Park och missa absolut inte Casumos härliga välkomstbonus precis här nedanför, spela för 100 kr och få 100 kr gratisspel. Lycka till nu!

RYGGA DITT SPEL HOS CASUMO – FÅ 100 KR FREE BET 

10Bet oddsbonus: 100% upp till 500 kr

Fin välkomstbonus hos fina 10Bet! Alla nya kunder får upp till 500 kr i bonus.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.96
Bolag: Casumo (100 kr free bet)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: