sociala medier facebook

Dagens dubbel 4/11: Bayern München & Milan i fokus

Vi klickar in två odds, från Bundesliga och toppmötet mellan Dortmund – Bayern och så från Serie A och fighten mellan Milan – Udinese. 3.71x insatsen hos Hajper!

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS HAJPER 

Twitter Facebook

Der Klassiker stundar i Dortmund under lördagen där vi har att göra med två obesegrade gäng här i Bundesliga, Dortmund med resultatraden 6-3-0 och Bayern med 7-2-0, vilket gör det hela mycket spännande såklart. Båda lagen i topp och är med i slaget om guldet och därför slår vi även fast, bästa möjliga förutsättningar inför Der Klassiker.

Vi konstaterar dock samtidigt fördel Bayern och att spelvärdet hittas till höger, Bayerns urtåg ur DFB Pokal här närmst i veckan mot ett division 3-gäng förstärker bara vår känsla om att Bayern kommer att kliva ut här och spänna musklerna. Kane in i en elva igen och här kommer vi inte från att de blir minst en nivå bättre och bortser vi från cupspelet, så är det bara att slå fast att Bayern har flugit fram under de senaste veckorna. De slog Darmstadt med 8-0 här närmst och gjorde minst tre mål, i tre raka matcher inför det dessutom. Vi kan därför inte se Dortmund stå emot här.

Vi klickar in det raka spelet på Bayern München till 1.80x degen hos Unibet, perfekt odds i en dubbel här och här kommer vi heller inte från att Bayern är ÖVERLÄGSNA sett till historien. 3-1 Bayern!

Trygg vinst för Milan

Ett generöst motstånd väntar här för AC Milans del får vi slå fast direkt och därför är detta även ett ypperlige läge för Piolis mannar till att studsa tillbaka efter en något sämre period. Tre raka matcher utan en vinst och blott en vinst på de fem senaste lyder facit för Milan, men motståndet har varit tufft här på slutet med fighter mot bland annat Napoli, PSG, Juventus och Dortmund. Udinese är från en lägre hylla får vi konstatera och det här är ett lag som dessutom fått en svag start på säsongen.

Udinese har bara tre motstånd under sig i tabellen här i Serie A och står fortfarande på noll vinster tio omgångar in, många kryss förvisso och mer exakt sju(!) stycken, vilket eventuellt öppnar upp för en tight tillställning. Men i slutändan bör Milan ändå dra det längsta strået här hemma, de är starka på San Siro och har gjort en del mål, släpper samtidigt knappt in mål utan två insläppta på fyra hemmamatcher lyder facit vilket vi resulterar i att vi fattar intresse för ett kombinationsspel här.

Inget målkalas här på San Siro, utan en rutinseger för Milan inför nästa veckas Champions League, vi säger 1-0 eller 2-0 och klickar in 1 & under 3.5 mål här som tillsammans med det raka spelet på Bayern betalar finfina 3.71x insatsen hos speljätten Hajper. Udinese har bara gjort 7 mål och släppt in 14, defensiven är deras vapen och de kommer därför att sikta in sig på krysset här – nöjda så länge det står 0-0. Superfin dubbel! Lycka till.

RYGGA DITT SPEL HOS HAJPER – FÅ 500 KR BONUS

Ny spelare hos Casumo? Spela för 100 kr och få ett 100 kr freebet

Placera ett spel på 100 kr (minimum odds 1.60) och få 100 kr freebet. Vinsten betalas ut minus insatssumman, utan omsättningskrav.
Hämta ditt freebet här.

Speltips:

Speltips: Dubbel
Odds: 3.71
Bolag: Hajper (500 kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: