speltips tipsmedoss kamil

Speltips Real Sociedad – Barcelona 4/11: 4.25-taggare testas

Real Sociedad som vinnare här i lördagens fight mot Barcelona är allt annat än ett omöjligt utfall. Vi tror på hemmalaget och räknar med att de gör match av det hela.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SNABBARE 

Twitter Facebook

Real Sociedad kliver in i lördagens fight mot Barcelona med alla anledningar att tro på, inte bara poäng utan vinsten här och vi är även helt övertygade om att de faktiskt enbart har siktet inställt på tre pinnar. Och ingenting annat. Och så bör det mycket väl kunna bli här.

För så bra är det här Real Sociedad just nu, och det rör sig absolut inte om någon tillfällighet som bekant utan Alguacil har gjort ett gediget arbete under de senaste åren och skapat ett av La Ligas mest svårslagna gäng. Real Sociedad stod i fjol för en jättefin säsong som ledde till spel i CL i år och där kommer de högst troligt att ta sig vidare till ett slutspel, allting talar för det i alla fall. Samtidigt har de växlat upp ordentligt här i La Liga nu, Real Sociedad infinner sig på en femteplats här trots en något svag start och det är en tydlig indikation på hur bra de faktiskt är. Blott två förluster har det blivit under säsongen 23/24, mot Real Madrid och Atletico – båda på bortaplan. Uddamålsförluster i båda matcherna dessutom.

Vi tänker därför att Real Sociedad här hemma bör ha en god chans att besegra Barcelona, Barca har inte alls imponerat här på slutet utan haft det ganska jobbigt med bland annat en förlust mot Real Madrid, de var illa ute mot Shakhtar dessutom och slog bara Bilbao med 1-0 på hemmaplan. Innan dess, 2-2 mot Granada just på resande fot. En tät kamp är att vänta och vi vore inte alls förvånade om hemmalaget drog det längsta strået här, deras resultatrad här säger det mesta (4-2-0, 15-8).

Kombinationsspel hos Snabbare

Real Sociedad kommer till spel på lördag utan Andre Silva, David Silva, Tierney och Merquelanz men det är samtidigt lirare Sociedad klarat sig väldigt bra utan, den förstnämnda har registrerat blott 30 minuter den här säsongen, Tierney står på totalt 234 minuter och David Silva har ännu inte lirat en match. Därför är det bara att slå fast att det bästa möjliga Real Sociedad kommer att lira här mot Barca på lördag.

Hos Barcelona har däremot frågetecknen varit många under de senaste veckorna, skadeläget ser bättre och bättre ut men absolut att lirare som Lewy, Pedri och Raphinha omöjligt kan vara i matchform. Lewy och Raphinha gjorde comeback här mot Real Madrid och satte inget större avtryck och Pedri sägs göra comeback här via ett inhopp. Oklar status däremot på Frenkie, han har tränat på i veckan och kan eventuellt vara uttagen i en matchtrupp.

Oavsett vilken elva Barca ställer fram här på lördag räknar vi som sagt med att de får det tufft, rytmen i spelet har påverkats mycket här när Xavi har varit tvungen till att hitta nya lösningar när han saknat sina nyckelspelare (bara gjort ett mål i fyra av sina sex senaste matcher). Nu kan de vara tillbaka här men vi har svårt att se att allt ska klaffa direkt. Drömläge för Sociedad att ställas mot Barca nu säger vi och klickar in Real Sociedad & under 3.5 mål till skyhöga 4.25x pengarna hos Snabbare. Ett odds som kittlar! Vi säger 2-1 Real Sociedad.

RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 & under 3.5 mål
Odds: 4.25
Bolag: Snabbare (500 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: