speltips tipsmedoss kamil

Speltips Bologna – Lazio 3/11: Fint värde på hemmalaget

Högoddsare testas inför fredagens möte mellan Bologna och Lazio. 2.70x insatsen hos Casumo! Matchstart 20:45.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CASUMO 

Twitter Facebook

Bologna obesegrade i 10(!) raka matcher inför fredagens fight mot Lazio och det är absolut ingen siffra man skrattar bort då de ställts mot bland annat Juventus, Napoli och Inter. Det säger allt egentligen, att Bologna är ett riktigt bra fotbollslag och ett gäng att räkna med under Motta, visst har de plockat få vinster här under inledningen men får man bara igång offensiven här framöver, ja då räknar vi med att Bologna kommer att vara med och utmana om Europa i maj månad. Vi är till och med helt säkra på det.

För vi har verkligen varit imponerade över det Motta lyckats sätta i det här laget, en jätteduktig coach som har framtiden framför sig här och här finns det inga som helst begränsningar. Bologna kommer därför bara att ta kliv under årets säsong och är uppenbarligen ett av de svåraste lagen att besegra i den här serien. Vi ska även lägga till att nu börjat komma igång på allvar här hemma, två mål här närmst i veckan, två innan dess och tre innan det, vilket alltså innebär att Bologna har gjort sju mål på sina tre senaste hemmamatcher.

Vi känner därför att det raka spelet på Bologna lockar här, Lazio må vara på uppgång med tre raka vinster i Serie A men det här är en tuff, tuff bortamatch för deras del och de har dessutom förlorat tre av fem matcher just på resande fot. Därför finns det alla anledningar att tro att Lazio kan komma att tappa poäng mot ett urstarkt och svårslaget gäng i Bologna, värdet är alldeles för bra i vår värld för att inte testas i alla fall. Vi investerar våra slantar i Bologna här hos speljätten Casumo.

Supervärde!

Sam Beukema, Soumaoro och Lucumi är alla tre skadade och missar matchen för Bolognas del, det innebär dock att man kan ställa fram exakt samma lag som här närmst och truppen är därmed nästintill helt intakt får vi konstatera. Inga tunga avbräck utan Bologna kommer att forma ett starkt lag som med all säkerhet har siktet inställt på alla tre poäng här.

För Lazios del missar endast Nicolo Casale den här matchen och det innebär högst troligt att Patric kliver in och bildar mittlås med Romagnoli. Så i princip bästa möjliga förutsättningar här för gästerna också som kommer att starta med bland annat en Immobile, Anderson, Alberto och Vecino.

Därför är det en tät fight vi även kan utgå från att få se här, två formstarka lag och ett Bologna som är obesegrade i 10 raka matcher, men som samtidigt spelat kryss vid 6 av tillfällena. 0-0 en bra bit vore inte omöjligt, men i slutändan så känner vi att Bologna till 2.70x insatsen är på tok för högt här på Renato Dall'Ara då de börjat vinna fler och fler fotbollsmatcher. Bologna har som sagt gjort sju mål på sina tre senaste hemmamatcher, och vunnit dem alla. Det ska vi inte underskatta, dessutom håller vi Motta högre än Sarri här och räknar med att han har ett ess i rockärmen. 1-0 eller 2-1 Bologna. Missa absolut inte att Casumo bjuder alla nya kunder på 100 kr freebet, sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel – utan omsättningskrav. Via länken precis här nedanför. Lycka till nu!

RYGGA DITT SPEL HOS CASUMO – FÅ 100 KR FREE BET 

10Bet oddsbonus: 100% upp till 500 kr

Fin välkomstbonus hos fina 10Bet! Alla nya kunder får upp till 500 kr i bonus.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.70
Bolag: Casumo (100 kr free bet)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: