speltips tipsmedoss kamil

Speltips Las Palmas – Atletico Madrid 3/11: Kombinationsspel

Atletico Madrid har vunnit sju av sina åtta senaste matcher inför fredagens möte mot Las Palmas, befogad favorit här. Kan dessutom bli tabelletta.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS UNIBET 

Twitter Facebook

Atletico Madrid imponerar stort här i La Liga och nämns med all rätt som en av tre favoriter till att vinna hela serien, de är otroligt kompakta och har dessutom växlat upp ordentligt sett till offensiven. Simeones Atletico gör mycket mål och är det laget La Liga som gjort flest, tillsammans med Real Madrid, det får vi slå fast är en ordentlig uppväxling sett till hur de sett ut tidigare säsonger.

Vi räknar därför med Atletico Madrid den här säsongen, de har verkligen bevisat att de håller den där nivån och har nu gjort det hela vägen in i november månad. Att de har en förstaplats i sina egna händer här nu säger egentligen allt, de har lirat en match färre än lagen runt omrking och har bara tre poäng upp till Real Madrid med en bättre målskillnad. Det betyder att de kliver upp på en förstaplats vid seger över Las Palmas och just det utfallet utgår vi från att få se här.

Det är dock på alla sätt och vis en knepig uppgift Atletico har framför sig här, Las Palmas har fått en jättefin start på säsongen och infinner sig på en 10:e plats i tabellen, med poäng i 6 av 11 matcher (tre vinster på de fyra senaste). 8-10 lyder deras resultatrad 11 omgångar in och den beskriver det här Las Palmas bra, ett oerhört defensivt gäng som ofta faller ner och försvarar sig väl. Den approachen kommer man med all säkerhet att entra fredagens fight med i och med motståndet som tittar förbi, en tät kamp vore därför inte jätteöverraskande att se. Vi räknar med att Las Palmas håller nere siffrorna här.

Odds tips till 2.20x

Sandro Ramirez och Fabio Gonzalez missar definitivt fredagens fight för Las Palmas och Jonathan Viera är ett frågetecken på grund av personliga skäl. Annars är truppen intakt här för hemmalaget som alltså kan ställa fram exakt samma lag som här närmst i La Liga-mötet mot Almeria.

Atletico Madrid kommer till spel utan Samuel Lino, Depay, Lemar, Vitolo och Reinildo, en numer normal status på truppen alltså och inga större förändringar är att vänta i en startelva. Griezmann och Morata kommer med all säkerhet att inleda från start i och med den fina formen båda är inne i och just dessa två lirare, tänker vi någonstans blir avgörande för utfallet i den här matchen. Las Palmas jätteorganiserade och duktiga, men de kan inte mäta sig med det anfallsparet och har alltså inga lirare som kan avgöra matcher på samma sätt. Så när matchen står och väger här i Las Palmas, så räknar vi med att en Griezmann eller Morata avgör till slut.

Vi klickar därför in Atletico Madrid som vinnare & under 3.5 mål här till mycket fina 2.20x insatsen hos Unibet! 100 kr freebet får ni av spelbolaget via länken precis här nedanför, missa inte det! Inga omsättningskrav.

RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR GRATISSPEL 

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 2 & under 3.5 mål
Odds: 2.20
Bolag: Unibet (100 kr gratisspel)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: