speltips tipsmedoss kamil

Speltips Manchester United – Newcastle 1/11: EFL Cup

Speltips, odds och allt inför onsdagens möte mellan Manchester United och Newcastle den 1 november. EFL Cup! Omgång 4. Matchstart 21:15.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS UNIBET 

Twitter Facebook

Inte alls en oväntad förlust för Manchester United här i helgen i derbyt mot Manchester City, utan ett otroligt givet resultat på förhand och trots en något pigg första halvlek från Erik Ten Haags mannar så är det bara att slå fast att skillnaden är jättestor mellan Manchester-klubbarna. Något vi alltså redan har vetat under en längre tid som bekant.

Och vi tycker därför även värdet först och främst hittas till höger här i onsdagens möte, inte alls för att Newcastle är ett City men vi är en bit in på säsongen nu och United har inte alls fått saker och ting att stämma. Ett klart sämre kollektiv än det här Newcastle men trots det favorit här på onsdag. Kanske väntat, i och med att mötet går av stapeln på Old Trafford och ett miljöombyte trots allt är aktuellt här, men tar vi ett kliv tillbaka och bedömer lagen utifrån hur de ser ut så måste vi bara konstatera att Newcastle är bättre.

Newcastle må bara ha två pinnar mer än Manchester United i Premier League men den poängskillnaden tycker vi samtidigt inte sammanfattar bilden väldigt väl. Sett till spelidé, offensiven och defensiven håller vi gästerna högre här och därför ska de per automatik ha en god chans att vinna. Newcastle har gjort 26 mål i PL på 10 omgångar, United har gjort 11. Dessutom har Newcastle släppt in fem mål färre än Manchester-klubben och nu är kanske inte målskillnaden allt, men det är en detalj som starkt sticker ut, och som säger något. Newcastle här till över tre gånger pengarna måste därför tittas närmre på.

Dnb-marknaden

Luke Shaw, Diallo, Malacia och Martinez är alla fortsatt out för Manchester Uniteds del men både Casemiro och Wan-Bissaka är tillbaka och den förstnämnda där förväntar vi oss startar den här matchen.

För Newcastles del är som bekant Tonali avstängd och blir nu även borta under en längre tid, och bortsett från honom är även Barnes, Anderson, Murphy, Miley och Isak out – samtliga skadade här.

Så ett par avbräck i båda läger inför onsdagen och det återstår därför att se hur tränarna väljer att formera sina elvor, även EFL Cup här vilket tenderar att bjuda på lite överraskningar i en startelva. Därför blir kollektivet viktigt och där tycker vi som sagt Newcastle sticker ut, de har redan slagit ut en tungviktare i Manchester City och här förväntar vi oss att det andra Manchester-laget ryker. Vi har trots allt inte fått se en enda positiv insats från Man United här under de senaste veckorna och därför förlorar man även den här fighten. Newcastle (dnb) till 2.32x insatsen klickas in hos speljätten Unibet och det är ett minst sagt fint värde, härlig försäkring i insatsen tillbaka vid ett kryss här trots allt – trots det fortsatt högt odds. Tack Unibet! 

RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR GRATISSPEL 

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 2 (dnb)
Odds: 2.32
Bolag: Unibet (100 kr gratisspel)
Spelstopp: 21:15
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: