speltips tipsmedoss kamil

Speltips West Ham – Arsenal 1/11: Londonderby i EFL Cup

Stor risk för att vi får se en del mål här när West Ham och Arsenal ställs mot varandra i en åttondelsfinal i EFL Cup. Odds tips till 1.88x hos Casumo.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CASUMO 

Twitter Facebook

Arsenal kliver som väntat in som favorit här i onsdagens åttondelsfinal i EFL Cup mot West Ham och det av rimliga skäl såklart, de tuffar på bra i Premier League och toppar även sin Champions League-grupp efter tre spelade omgångar. Ett lag att lita på numer, och ett lag som garanterar en fin nivå och har man en bra dag på jobbet, så ska man såklart vinna onsdagens fight.

Det är dock ett klurigt motstånd som väntar här för Arsenal, West Ham på bortaplan i EFL Cup. Sammananhanget gör uppgiften något tuffare, det är känslan så här på förhand och trots att vi lockas av värdet på Arsenal direkt på 1×2-marknaden, så känner vi att målmarknaden är betydligt mer intressant. Lagen har någonstans mindre att förlora här i EFL Cup, ironiskt nog då man ryker vid ett nederlag. Det är ofta lite mer go här från de sämre lagen och det talar för mål här på Olympiastadion på onsdag.

Arteta förväntas även rotera en aning i elvan här, tufft, tufft spelschema här i ryggen och framöver med både PL, EFL Cup och Champions League. Arsenal ställs mot Newcastle borta i helgen och har en nyckelmatch mot Sevilla bara några dagar senare i CL. Därför bör vi ändå kunna räkna med att få se lite rotation i laget, detsamma gäller dock West Ham här som även de lirar ute i Europa, och den mixen av lite nytt på banan, och med EFL Cup-fotboll på schemat, tycker vi talar för att vi åtminstone får se minst tre baljor i den här matchen. 2-1 åt något håll, eller till och med 2-2. Överspelet därför intressant här.

Över 2.5 mål hos Casumo

Edson Alvarez och Lucas Paqueta är båda avstängda här i helgen mot Brentford, vilket innebär att Moyes kan komma att slänga in de i en elva här på onsdag istället. Det innebär alltså att West Ham har alla lirare tillgängliga för spel här vilket är positivt såklart när ett tufft schema väntar, inga skador men vi kan som sagt trots detta räkna med att det roteras en aning här, Fabianski lär starta och en lirare som Mavropanos lär även han kliva in från start här – även Soucek.

För Arsenals del är som bekant fortsatt Timber out och även Jesus och Partey kommer att missa den här matchen, de två sistnämnda förväntas vara out ett par veckor och tungt detta för Arsenal såklart som haft de borta mycket den här säsongen. Där tappar man såklart kvalité. Jorginho, Vieira, Nelson och Havertz förväntas alla att starta här och även en lirare som Kiwior och Trossard, ett Arsenal som alltså lär rotera lite och det tror vi som sagt kommer att öppna upp matchbilden en aning.

Över 2.5 mål i matchen till 1.88x insatsen tycker vi därför om mycket här, finns till 1.80 hos många spelbolag men här sticker Casumo ut hakan och vi hugger det fina oddset. 2-1 åt något håll är som sagt ett rimligt utfall här när båda lagen går för avancemanget, lirare i en startelva med mycket energi som lär vilja visa upp sig. Mål, mål och mål! Lycka till här nu.

RYGGA DITT SPEL HOS CASUMO – FÅ 100 KR FREE BET 

10Bet oddsbonus: 100% upp till 500 kr

Fin välkomstbonus hos fina 10Bet! Alla nya kunder får upp till 500 kr i bonus.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.88
Bolag: Casumo (100 kr free bet)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: