speltips tipsmedoss kamil

Speltips Everton – Brighton 4/11: Gästerna studsar tillbaka

Det blev inga vinster för Brighton i Premier League i oktober månad, bör kunna vända på negativa trenden här på Goodison. Är det bättre laget.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NYA EXPEKT 

Twitter Facebook

Ett spännande vägskäl här för både Everton och Brighton får vi konstatera då Everton är lite på uppgång här och överlag stått för okej insatser, och där vi samtidigt vet om Brightons höjd och potential, men där de sakta men säkert faller i en tabell här – inte vunnit en PL-fight sedan den 24 september.

Därför är lördagens möte också av yttersta vikt för de båda lagen, Everton har stått för många positiva insatser och skapat mycket målchanser men där man inte alls fått den utdelning man kanske har förtjänat. Nu har man dock börjat vinna lite fotbollsmatcher och mer exakt tre av sina fyra senaste, slår man därför Brighton, ja då är man definitivt out ur ett bottenträsk och har en superfin form inför nästa fight.

Därför är det bara att konstatera att det är en tuff bortamatch som väntar här för De Zerbis Brighton, tappar man poäng på nytt så förstärks känslan av att Brighton inte har i en toppstrid att göra här i PL och att de inte ens kommer att göra upp om en top 6-placering. Därför är matchen otroligt viktig för deras del, vi utgår därför också från att det kommer att vara tydligt här, att Brighton kommer att sätta in sin högsta växel här för att få med sig alla tre pinnar. Nyckelmatch är absolut ingen överdrift i och med hur det har sett ut såhär inför, det gäller att vända på det hela och gör det här nu när ett motstånd av Evertons kaliber trots allt står för motståndet. Och hittar Brighton just rätt, ja då bör de väl ändå vinna här på Goodison. Det känns dessutom som att uppgiften passar de ganska väl, många är nog inne på att Everton ska vinna här nu i och med formen och hemmaplansfördelen, en detalj vi faktiskt tycker talar för gästerna här – ingen större press här utan det är egentligen bara att köra.

Värdet intressant från 2.10x

Alli out här i ungefär sex, sju veckor till för hemmalagets del och Gomes är även han out och väntas vara tillbaka först i slutet på november månad. Coleman ska dock vara tillbaka här, sägs ha väldigt goda chanser till att göra en comeback på lördag – resterande lirare tillgängliga för Everton. Goda förutsättningar här får vi konstatera.

Brighton kommer definitivt till spel utan Enciso, Moder, Welbeck och March på lördag men Estupinan och Lamptey sägs båda kunna vara med och bidra här vilket är positivt. Samma Brighton-elva som här närmst mot Fulham tyder det mesta på att vi kommer att få se på Goodison.

Med det sagt så klickar vi alltså in det raka spelet på Brighton här till 2.18x insatsen hos nya expekt, allt över 2.10 är spännande här i och med förutsättningarna, Brighton brukar vara duktiga i den här typen av situationer där det inte alls förväntas mycket av dem. Visst är man favoriter, men man slår på sätt och vis även underifrån här. Vi säger 3-1 Brighton efter en mycket fin insats – de steppar upp igen. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS NYA EXPEKT – FÅ 1500 KR GRATISSPEL 

Ny spelare hos Casumo? Spela för 100 kr och få ett 100 kr freebet

Placera ett spel på 100 kr (minimum odds 1.60) och få 100 kr freebet. Vinsten betalas ut minus insatssumman, utan omsättningskrav.
Hämta ditt freebet här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.18
Bolag: Nya expekt (1500 kr gratisspel)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: