speltips tipsmedoss kamil

Speltips Manchester City – Bournemouth 4/11: Storvinst på Etihad

Speltips, odds och allt inför lördagens fight mellan Manchester City och Bournemouth den 4 november. Matchstart 16:00.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS COMEON 

Twitter Facebook

Alla är nog överens om att lördagens möte mellan Manchester City och Bournemouth kommer att bli en ensidig historia, på Etihad Stadium är det svårt att tro annat och även fastän mötet hade gått av stapeln på Vitality Stadium, så vore nog ändå känslan exakt likadan.

För Manchester City är så pass mycket bättre än sitt motstånd här, de kommer närmst från en 3-0-vinst på Old Trafford slog även Young Boys innan dess, via tre mål framåt och därför är det heller ingenting fel på målproduktionen inför det här mötet. De fortsätter att göra mycket mål och har gjort detta under en lång tid och därför utgår vi också från att få se minst tre baljor från hemmalagets även här på lördag.

Bournemouth infinner sig först på en 17:e plats i tabellen och plockade säsongens första trepoängare just här närmst i den senaste omgången när de ställdes mot Burnley. Det säger en del, de har dessutom släppt in 21 mål redan och förlorat 6 av 10 matcher, därför är det bara att slå fast att det skiljer ljusås i kvalité lagen emellan här på Etihad. Det vore därför överraskande att se Bournemouth stå emot ens 20-25 minuter här, 1-0 innan 30 är en garanti i alla fall och sedan räknar vi med att det sticker iväg lite.

Odds från asianmarknaden

Skadeläget ser fortsatt väldigt bra ut för Manchester City där vi får slå fast att Pep har ett fint rotationsschema, uppenbarligen är det så då bara Kevin de Bruyne är out här på grund av skada. Akanji ska vi även nämna är tillbaka från avstängning vilket innebär att just KdB är lagets enda avbräck. Därför nästintill perfekta förutsättningar här.

För Bournemouths del är Adams, Fredericks, Marcondes, Neto, Cook och Randolph alla out här, det innebär dock att man kan forma exakt samma elva som här närmst mot Burnley.

Med det sagt så väljer vi precis som alla andra Man City här men gör detta på asianmarknaden, -2.5-linan tycker vi om här till allt över 1.80 och här bjussar ComeOn på 1.86x degen, vilket känns jättebra. Extra bra i och med att City är fullt utvilade här, Bournemouth lirade match mot Liverpool i veckan och City har fått vila i en hel vecka, det ska vi inte underskatta! 3-0 Man City!

RYGGA DITT SPEL HOS COMEON – FÅ 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos Betsson

En 100-procentig oddsbonus + 100 freespins på Book of Dead för alla nya kunder hos Betsson.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 (-2.5 asian handicap)
Odds: 1.86
Bolag: ComeOn (500 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: