speltips tipsmedoss kamil

Speltips Wolves – Newcastle 28/10: Inget målkalas

Ett slitet Newcastle bör vi ändå kunna utgå från att vi börjar få se här framöver efter ett tufft, tufft matchande. Tufft motstånd här dessutom i ett formstarkt Wolves. Nytt poängtapp?

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NYA EXPEKT 

Twitter Facebook

Tung förlust för Newcastle här närmst i Champions League mot Dortmund på hemmaplan vilket innebär att det nu blir tufft i jakten på ett avancemang men även tufft ur ett annat perspektiv, alltså att man framöver måste gå in med ALLT man har i CL, samtidigt som man alltså ska prioritera Premier League fullt ut. Då ska det även nämnas att Newcastle har Manchester United borta här på onsdag redan, i EFL Cup och i nästa omgång av Premier League, inför Dortmund-returen, väntar alltså Arsenal.

Inte alls enkelt att följa med kanske men det ger någonstans bilden av hur tufft spelschemat Newcastle faktiskt har här framöver, och närmst även kommer ifrån. Vi tänker därför även att Wolves har alla anledningar att tro på poäng här, de kliver in med en härlig känsla i gruppen och är obesegrade i fyra raka matcher trots allt. Då har de som bekant även hunnit med att besegra självaste Manchester City.

Vi är dock försiktiga med att välja sida här på Molineux Stadium, en vidöppen tillställning sett till var tre poäng kommer att hamna, vi är dock övertygade om att det kommer att bli en något mer tillknäppt tillställning här. Nu har både Wolves och Newcastle bjudit till i form av en del mål så här långt men vi räknar här med att få se det ”gamla” Wolves och det ”gamla” Newcastle, lagen från i fjol som inte alls bjöd på samma typ av målglada tillställningar. Wolves, nu när de hittat rätt är betydligt mer kompakta, de har kraftigt närmat sig Wolves från i fjol och inte alls släppt in många mål här under deras obesegrade period. Dessutom har de bara gjort fem mål på fyra hemmamatcher och detta i kombination med ett något mer slitet Newcastle här, får oss att tro på en målsnål historia på lördag. 0-0 en bra bit in här och sen kommer de båda lagen att försöka närma sig ett ledningsmål ju längre in i den här matchen vi kommer.

Målspel hos nya expekt

Wolves besegrade Bournemouth här närmst på bortaplan utan både en Lemina och Semedo som båda var out på grund av avstängning, men får nu alltså tillbaka båda två här, vilket är jättepositivt. Stärker både laget och moralen. Det innebär att Wolves numer bara har två avbräck inför lördagen, Bueno och Bellegarde är båda fortsatt skadade och missar matchen.

För Newcastles del fylldes däremot skadelistan på här när Isak blev utbytt tidigt mot Dortmund och Murphy även han fick kliva av banan bara fem minuter efter att han blivit inbytt. Båda missar nu lördagens fight, tillsammans med Barnes och Botman, som båda är out sedan tidigare.

Nu har Newcastle som bekant en bred trupp men det är samtidigt ett läge som måste påverka de här i och med det tuffa matchandet, vi tänker därför att energin kan vara något lägre här än vanligtvis och att vi mycket väl kan få se ett Newcastle som kämpar på för att skapa de där riktigt bra målchanserna. Wolves har en bra defensiv och bör kunna göra det jobbigt för gästerna trots allt, BLGM – Nej tycker vi därför om jättemycket här till 2.12 gånger pengarna hos nya expekt. Långt från en garanti att Wolves sätter en trots allt. Vi testar!

RYGGA DITT SPEL HOS NYA EXPEKT – FÅ 1500 KR GRATISSPEL 

Ny spelare hos Casumo? Spela för 100 kr och få ett 100 kr freebet

Placera ett spel på 100 kr (minimum odds 1.60) och få 100 kr freebet. Vinsten betalas ut minus insatssumman, utan omsättningskrav.
Hämta ditt freebet här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Nej
Odds: 2.12
Bolag: Nya expekt (1500 kr gratisspel)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: