speltips tipsmedoss kamil

Speltips Leipzig – FC Köln 28/10: Odds från asianmarknaden

FC Köln har fått en jättetuff start på säsongen i Bundesliga och står åtta omgångar in redan på sex förluster. Blott sju mål framåt dessutom. Leipzig vinner tryggt.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET 

Twitter Facebook

Köln noterades för sin första vinst här i ligaspelet 23/24 här senast i helgen när de slog Borussia M'gladbach med 3-1 på hemmaplan, en efterlängtad trea såklart efter att bara ha samlat på sig ett ynka poäng på sju första omgångarna och därmed är det bara att slå fast att den vinsten kanske till och med var helt avgörande för deras del.

Vi ska dock nämna att Köln fick en del hjälp i matchen mot Gladbach, de må ha varit det bättre laget sett till över 90 minuter men det var först efter det att Gladbach åkte på ett rött kort som Köln kunde avgöra matchen. Det krävdes även en straff vid 1-1 för att kliva upp i ledning och det oroar ändå en aning. Speciellt i och med deras inledning på säsongen.

Men överlag får vi helt klart slå fast att både resultatet men även insatsen var ett steg i rätt riktning för FC Köln, de är bättre än vad tabellen påvisar, men här kommer vi ändå inte från att man högst troligt faller tillbaka igen. För Leipzig är några snäpp vassare här, ett gäng som dessutom mår jättebra i dagsläget och som här närmst kommer från en fin och solid insats i Champions League. Det kommer att bli ett tryggt avancemang till slutspelet där och även det demonstrerar skillnaden tydligt här, ena laget i botten av tabellen i Bundesliga och det andra i topp, och som dessutom kommer att lira slutspel i CL. Leipzigs form är fin och vi vet även att de är starka här hemma, vi tänker därför också att de besegrar Köln relativt komfortabelt på lördag.

Odds från asianmarknaden

Willi Orban är fortsatt out här för Leipzigs del och det är även Bitshiabu och Schliech, men annars är hemmalagets trupp intrakt och det är därför bara att slå fast att vi kommer att få se bästa möjliga Leipzig-lag på banan här. Lirare som Openda, Poulsen, Olmo, Schlager, Kampl och Simons förväntas alla att starta.

Köln får samtidigt klara sig utan Christensen, Thielmann och Katterbach här, det innebär dock inga nya skador och vi kan därmed utgå från att få se samma elva som här senast mot Gladbach. Positivt för Köln som nog kan må bra av lite kontinuitet.

Däremot kommer det inte att räcka till några poäng här på Red Bull Arena, för det råder stor skillnad här trots allt och Leipzig har bara börjat växla upp. Tre mål här närmst mot Röda Stjärnan i CL och tre innan dess mot Darmstadt, den målproduktionen imponerar och får oss att gilla Leipzig (-1.5 asian handicap) till 2.10x insatsen skarpt här, offensiven ser jättespännande ut och här hemma bör de därför rimligtvis kunna sätta dit ytterligare två eller tre. Vi säger 2-0 eller 3-1 Leipzig och det fina värdet hittar ni hos No Account Bet. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 2000 KR BONUS 

Hämta hem 99 free spins – utan omsättningskrav

Finfin start och deal hos Paf som bjussar på 99 härliga free spins. Alla anledningar att testa på deras grymma Sportsbook.
Hämta dina free spins här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 2.10
Bolag: No Account Bet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: