stryktipsforslag och analys

Stryktipset 28/10: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher (Jackpot!)

Allt inför Stryktipset vecka 43. Stor analys, stryktipsförslag och tips till alla 13 matcher! Spelstopp 15:59. 14 miljoner kr i jackpot!

LÖNINGSTIDER: Marknadens bästa oddsbonusar [OKT] 🗓️💰hämta din odds bonus här

Twitter Facebook

El Clasico i Barcelona som matchnummer 4! Underbart! Stryktipset bjuder till under lördagen och resterande matcher plockas i vanlig ordning från Premier League (tre) och Championship (åtta). En fight från League One får plats med. Superlördag! Häng med oss, vi bjussar som alltid på allt inför, stor analys och spelförslag hittar ni här nedanför och så jobbar vi mot jackpotten på fina 14 miljoner kr! OBS! Ligaomgång från Championship här mitt i veckan. Lycka till!

7. Veckans drag: X2
8. Veckans bank: Ipswich
9. Veckans skräll: X

allt inför stryktipset vecka 43 jackpot

TILL STRYKTIPSET

1. Wolverhampton – Newcastle, X2

Utgångstecknet någonstans givet här i och med hur bra Newcastle faktiskt varit här på slutet men där vi även anser krysset vara ett måste då Wolves nu radat upp fyra raka matcher utan att förlora. Slog Bournemouth här närmst, plockade en pinne mot ett riktigt bra Aston Villa och besegrade Manchester City med 2-1 innan det. Dessutom, CL-fotboll för Newcastle.

2. Arsenal – Sheffield United, 1

Arsenal väntas bli kupongens största favorit och det av rimliga skäl, största möjliga skillnad här och på Emirates Stadium kan vi därför inte se annat än att Arsenal vinner tryggt. Spiken ett alternativ hela vägen upp till 99%.

3. Bournemouth – Burnley, 1X

Hemmaplansfördelen bör kunna spela en avgörande roll på Vitality Stadium när två formsvaga lag drabbar samman i Bournemouth och Burnley, lagen radar upp förluster i Premier League och vi litar därför heller inte på hemmalaget fullt ut. Såklart, de har ännu inte vunnit en match. Men 1X känns trots det ok här i och med motståndet.

4. Barcelona – Real Madrid, 1X2

Vi håller Real Madrid högre inför El Clasicot på lördag men vi kan samtidigt inte stänga dörren för Barcelona, de är spelskickliga och har fin kvalité i offensiven vilket mycket väl kan komma att avgöra den här bataljen. Jämnt så här på förhand där små marginaler kommer att avgöra. Därför rimligt med en helgardering här.

Supererbjudande inför El Clasico  alla kunder som registrerar sig för ett gratisspel hos nya expekt (minsta insättning: 100 kr) får 250 kr att använda i deras Bet-Builder på Barcelona – Real Madrid (minimum odds 2.00). Mer om detta här! 

5. Blackburn Rovers – Swansea, 1X

Hemmaplansfördelen fäller avgörandet här i match nummer 5 där vi anser att minst två tecken måste med, 1X det mest naturliga och som känns bäst så här på förhand – Swansea har tappat poäng i fyra av sex bortamatcher.

6. Cardiff – Bristol City, 1

En etta som inte kommer att sticka iväg på något sätt utan runt 55%, max 60% utgår vi från att Cardiff hamnar på och därför gillar vi spiken här, ett fint alternativ upp till 55% alltså och närmar vi oss 60, så kommer vi kika mot krysset.

7. Hull – Preston, X2

Givet att gå emot favoriten Hull här när ett riktigt bra Preston kommer på besök, gästerna ett av de bästa lagen i Championship under inledningen och Hull har samtidigt bara vunnit en fight på MKM Stadium den här säsongen. 1 av 6. Värdet till höger!

8. Ipswich – Plymouth, 1

Tillsammans med Arsenal den största favoriten på Stryktipset-kupongen och även här måste vi dessvärre avstå ytterligare ett tecken, vi kan helt enkelt inte se det ske, Plymouth räknar vi med förlorar klart här på Portman Road Stadium. 2-0. Given spik hela vägen upp till 95%.

9. Middlesbrough – Stoke, 1X

Ett kryss vi väljer att ta med trots Middlesbrough otroliga form, de kan inte fortsätta flyga hela vägen och har trots allt bara vunnit tre av sex matcher just här på Riverside. Senaste vinsten här hemma satt dessutom väldigt långt inne, hade 0-0 fram till 88:e matchminuten mot Birmingham.

10. Queens Park Rangers – Leicester, 2

Skiljer ljusår här mellan QPR och Leicester och vi sparar helt enkelt våra tecken, bortaplan för Leicester trots allt vilket nog inte får procentsatsen att sticka iväg alldeles för långt. Stabil tvåa här.

11. Sunderland – Norwich, 1X

Få matcher som Norwich faktiskt vunnit här under de senaste veckorna och rimligt här någonstans att därför tro på ett nytt poängtapp för gästerna. Svagt bortafacit dessutom och hemmaplansfördelen får därför 1X att kännas tryggt.

12. Watford – Millwall, 1 2

En tvåa vi tycker om skarpt här då Watford förlorat mycket fotbollsmatcher sedan augusti månad, allt annat än en garanti här hemma, men gaffeln trots det fin. Vi gillar den lösning mer än något annat då lagen är ojämna. Här kan allt hända.

13. Charlton – Bolton, 1X

Charlton är ett av League Ones starkaste lag på hemmaplan och ettan därför rimlig som utgångstecken, de har dessutom öst in mål här vilket alltid känns extra betryggande – är det laget som gjort flest mål i serien på hemmaplan. Bolton är dock bra, bör kunna bli jämnt och krysset därför givet i ett större system.

TILL SVENSKA SPEL

Hämta hem 100 kr freebet hos Unibet – omsättningsfritt

Unibet bjuder alla nya kunder på 100 kr i form av ett freebet. Utan omsättningskrav.
Gå till Unibet bonus

Regler & Villkor gäller.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming