speltips tipsmedoss kamil

Speltips Wolfsburg – Leipzig 31/10: DFB Pokal

Fint värde på Leipzig här inför tisdagens möte mot Wolfsburg. Tyska cupen! Omgång 2. Matchstart 18:00.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CASUMO 

Twitter Facebook

Dubbla insatsen för en Leipzig-vinst här inför tisdagens bortafight mot Wolfsburg tycker vi är alldeles för bra för att låta bli, ett jättefint värde i vår bok då vi snarare hade räknat med att oddset skulle landa på runt 1.85-1.90x pengarna i och med hur bra Leipzig faktiskt är i dagsläget. De fullständigt flyger fram i dagsläget och det gör absolut inte Wolfsburg.

För här är det bara att konstatera att skillnaden är stor i dagsläget, visst är det en cupfight och ett miljöombyte brukar kunna innebära andra spelregler, men Leipzig är så pass fina att det inte riktigt går att blunda för det här. De mår jättebra och kliver in i tisdagens möte med tre raka vinster sett till alla tävlingar, 12 gjorda mål på de 3 matcherna är facit och de fullständigt flyger fram i dagsläget som sagt, de har bara förlorat en enstaka fight sedan omgång 1 i Bundesliga och detta mot Manchester City i Champions League. Det säger en del, det krävs ett bra gäng för att slå det här Leipzig och just där är inte riktigt Wolfsburg idag.

Vi ska även komma ihåg att detta Leipzig vann DFB Pokal i fjol, regerande mästare här alltså och det betyder såklart en del för ett lag i en tävling. De andas stort självförtroende och vi räknar därför även med att de kliver in här med en stor attityd. Addera därtill att de faktiskt krossade Bayern München i Supercupen som spelades här i augusti månad (3-0), mellan ligavinnare och cupmästaren. Även det bekräftar ett och annat tycker vi, att man har det som krävs för att gå långt i dessa typ av tävlingar och även vinna dem. Truppen är då bara bredare den här säsongen sett till i fjol med en Simons in bland annat, vi tänker därför att Leipzig bör vara att räkna med igen i cupspelet den här säsongen.

Wolfsburg har det jobbigt

Wolfsburg får vi konstatera har fått en tuff start på årets säsong i Tyskland, de är framme vid omgång 2 här i DFB Pokal men det är som bekant ingen större bedrift då man allt som oftast ställts mot väldigt svagt motstånd i cupens allra första runda (inget undantag här). I Bundesliga har Wolfsburg redan hunnit med att förlora fem matcher, fem av nio fighter alltså och det är en stor del måste vi ändå slå fast. Ett jättesvagt facit till och med och då är det just här på slutet som det sett ut som allra värst för Wolfsburg, med tre raka nederlag och åtta insläppta mål. Fyra förluster av fem möjliga dessutom. Dagsformen är därför allt annat än bra och det har vi alla anledningar att tro ska kunna påverka utfallet här på tisdag.

En annan detalj, eller detaljer som kan göra det är Wolfsburgs truppläge, de har numer även en Wimmer out här på grund av skada och det är inte alls optimalt i och med att Nmecha, Fischer, Casteels och Rogerio alla är out sedan tidigare. För Leipzigs del saknas bara Olmo.

Vi måste som sagt därför bara testa värdet till höger här, Leipzig som vinnare till 2.00x insatsen hos Casumo. Superfint värde och tvåan spelvärd i vår bok ner till 1.90x. Minst! Lycka till nu, vi säger 3/2-1 Leipzig.

RYGGA DITT SPEL HOS CASUMO – FÅ 100 KR FREE BET 

10Bet oddsbonus: 100% upp till 500 kr

Fin välkomstbonus hos fina 10Bet! Alla nya kunder får upp till 500 kr i bonus.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.00
Bolag: Casumo (100 kr free bet)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: