speltips tipsmedoss kamil

Speltips Hammarby – Sirius 30/10: Målglatt på Tele2

Speltips, odds och allt inför måndagens möte mellan Hammarby och Sirius i Allsvenskan. Matchstart 19:00.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET 

Twitter Facebook

Mycket talar för att vi kan komma att få se en härlig batalj här på Tele2 Arena då vi har att göra med två lag som inte alls har mycket att spela för här, två avslappnande gäng bör vi därför kunna utgå från att få bevittna och kanske inte största möjliga fokus längst ner i banan då insatserna som sagt inte är de största möjliga.

Vi tänker därför att målen är en fin investering här inför måndagens fight, Hammarby kryssade mot DIF här närmst och någonstans sattes ändå punkt för säsongen i samband med det krysset. På förhand hade man trots allt möjligheten att bli bäst i stan om man hade besegrat DIF, men nu blev det alltså inte så och därför förväntar vi oss också att få se i princip motsatsen till det vi fick se i derbyt, mer öppet här när Sirius kommer på besök och inte alls så tillknäppt som det var då.

För Sirius kliver i princip in med samma förutsättningar här, svag start på säsongen men de tog sig i kragen och såg till att rädda upp det hela här efter en stark höst. Vi hittar Sirius numer på en niondeplats tabellen med marginal ner till strecket och vi kan därmed slå fast att de kommer att lira i Allsvenskan även nästa säsong. Det talar starkt för att vi fortsatt får se samma målglada Sirius här, ett lag som inte har något att förlora och som därför kommer att gå för tre poäng på Tele2. De har gjort 43 mål den här säsongen och entrar dessutom det här mötet med fem(!) raka vinster, 15 mål på de 5 matcherna har de dessutom gjort. Överspelet därför superintressant här.

Kombinationsspel hos No Account Bet

Simon Strand är avstängd här för Hammarbys del och missar därmed med all säkerhet matchen, Erabi även han out och missar spel här resten av säsongen. Annars är truppen intakt för Hammarby och vi kan därför utgå från att få se bästa möjliga lag på banan.

Sirius kan samtidigt forma exakt samma elva som här närmst i segermatchen över Brommapojkarna och det får vi konstaterar är positivt, ett lag som andas självförtroende och som numer spelar helt utan någon som helst press. Det har varit väldigt tydligt här på slutet, just att det här gänget mår jättebra och älskar att lira boll just nu, det vore därför inte alls en skräll om de faktiskt knep alla tre pinnar här. Så bra är de just nu. Vi låter dock bli det raka spelet på Sirius utan tänker att målen är en bättre investering men i princip även en garanti här.

BLGM – Ja & över 2.5 mål gillar vi därför skarpt till 1.93x insatsen hos No Account Bet, 2-1 åt något håll eller 2-2. Full fart framåt här när nu bara tre omgångar återstår och ingenting står på spel – bortsett från en bättre tabellplacering.

RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 2000 KR BONUS 

Hämta hem 99 free spins – utan omsättningskrav

Finfin start och deal hos Paf som bjussar på 99 härliga free spins. Alla anledningar att testa på deras grymma Sportsbook.
Hämta dina free spins här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja & över 2.5 mål
Odds: 1.93
Bolag: No Account Bet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: