speltips tipsmedoss kamil

Speltips Göteborg – Elfsborg 30/10: Stor spänning

Tre otroligt viktiga poäng står på spel här på västkusten när Göteborg och Elfsborg drabbar samman. Supermatch!

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NYA EXPEKT 

Twitter Facebook

Det här inlägget skrivs innan Peking – MFF runt lunchtid på söndag och därmed kan Elfsborg både infinna sig på en förstaplats här inför måndagens fight mot Göteborg, men även kan de ha blivit nerknuffade av MFF om MFF nu slår Peking på bortaplan. Men trots det, tycker vi att värdet vi identifierat här på Gamla Ullevi är superintressant. Oavsett alltså om MFF vinner eller inte.

För värdet till höger här hos nya expekt sticker kraftigt ut tycker vi, Allsvenskans bästa fotbollslag kan vi starkt argumentera för att vi har framför oss här i Elfsborg. Ett lag som i skrivande stund är favorit till att vinna Allsvenskan då de trots allt har guldet i sina egna händer och ett lag som även är otroligt formstarka just nu.

Elfsborg har vunnit fyra raka matcher inför måndagens avgörande fight mot Göteborg, fyra vinster och så nio gjorda mål varav sex mål i de två senaste matcherna. De slog AIK tryggt här närmst med 3-0 och besegrade BP med samma resultat i omgången innan. Det är därför svårt att blunda för det fina värdet som ställs fram på dem här, IFK må spela för sin överlevnad här och den typen av motstånd tenderar som bekant att vara tufft, men IFK har samlat på sig 30 poäng färre än Elfsborg och har dessutom noterats för poängtapp i tre raka omgångar nu. Förlust mot Värnamo här närmst med två bollar, förlust mot Sirius i matchen innan det och så 1-1 mot Bajen på Tele2. De två senaste fighterna, gör en investering i Elfsborg till ett måste här säger vi, stor skillnad trot allt och även fastän det kan komma att bli en tät fight, så bör Elfsborg kunna stå där som segrare efter 90 spelade minuter.

Odds tips till 2.15 hos nya expekt

Sebastian Ohlsson är fortsatt out för IFK Göteborg här men annars är truppen intakt och det innebär alltså att IFK kan komma att ställa fram exakt samma lag här som senast mot IFK Värnamo. Bra förutsättningar med andra ord, rent truppmässigt.

För Elfsborg däremot är skadelistan till och med kortare än så, de har alltså inga avbräck här inför måndagen och även det är såklart en detalj som starkt talar för att Elfsborg faktiskt löser guldet till slut. Harmonin på topp, formen urstark och så alla lirare tillgängliga, vi kan bara tänka oss hur taggade det här Elfsborg faktiskt är nu med tre omgångar kvar att spela. De ser som sagt jättebra ut i dagsläget och vi måste därför bara testa värdet till höger.

Det raka spelet på Elfsborg betalar 2.15x insatsen hos speljätten nya expekt! Vi ger Elfsborg åtminstone 55% chans att vinna här – inte 46,5% som nya expekt. Vi säger 2-1 Elfsborg här på Gamla Ullevi – senast lagen ställdes mot varandra här vann Elfsborg med 3-1.

RYGGA DITT SPEL HOS NYA EXPEKT – FÅ 1500 KR GRATISSPEL 

Ny spelare hos Casumo? Spela för 100 kr och få ett 100 kr freebet

Placera ett spel på 100 kr (minimum odds 1.60) och få 100 kr freebet. Vinsten betalas ut minus insatssumman, utan omsättningskrav.
Hämta ditt freebet här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.15
Bolag: Nya expekt (1500 kr gratisspel)
Spelstopp: 19:10
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: