speltips tipsmedoss kamil

Speltips Manchester United – Manchester City 29/10: Högoddsare i derbyt

Stor skillnad råder här inför Manchester-derbyt på söndag. Vi räknar med att Manchester City vinner tryggt på Old Trafford.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS COMEON 

Twitter Facebook

Det är svårt att hitta argument för att Manchester United ska få med sig någonting härifrån ett möte mot Manchester City, onekligen är det så och det är väl egentligen bara det faktum att det är just ett Manchester-derbyt, som öppnar upp en aning för ett oväntat utfall, som bekant tenderar derbyn att leva sina egna liv, men vi har samtidigt jättesvårt att se just ett sådant utfall här.

För Manchester United mår inget bra i dagsläget, vi vet vilken tuff säsongsinledning de haft och ingenting tyder på att en förändring är på gång. De ser onekligen ut att trampa vatten och trots att de nu vunnit ett par raka matcher här, mer exakt tre stycken så har insatserna varit direkt svaga. Sheffield var till och med bättre än United under första 45 och mot Köpenhamn hade United direkt tur att man lämna banan med tre poäng. Blott ett poäng för United i Champions League alltså, även det är en tydlig indikation på att allting inte stämmer.

Därför är det bara att slå fast att Manchester City är en befogad favorit här, visst har de inte nått samma nivå som under våren i fjol men det är exakt hur Man City brukar se ut under den här delen av säsongen. De växlar alltid upp till slut och gör det speciellt i den här typen av matcher, ett Manchester-derby kan mycket väl vara stunden där de bestämmer sig för att lägga i ytterligare en växel och gör de detta, bör de vinna den här matchen väldigt tryggt. För så stor är skillnaden i dagsläget.

Oddsboost inför derbyt: 10x pengarna på Håland minst tvåmålsskytt mot Man United, istället för 3.75x (maxinsats 100 kr). Unik länk här där ni även kan läsa mer om nya expekts deal!

2.73-taggare hos ComeOn

Martinez, Shaw, Diallo och Malacia är alla fyra definitivt out här för Manchester United på söndag samtidigt som Casemiro är ett frågetecken efter smällen han åkte på under landslagssamlingen. Det återstår därför att se ifall han startar här eller inte, men högst troligt ser vi alltså brassen på bänken.

För Manchester Citys del missar med all säkerhet Akanji matchen på grund av en avstängning och Kevin de Bruyne är out sedan tidigare, alltså bara två avbräck inför söndagen och här är det bara att direkt slå fast att det finns gott om ersättare till Akanji. Så nästintill bästa möjliga förutsättningar för City och här bör vi därför kunna utgå från att Håland, Foden, Alvarez, Doku, Silva och Rodri alla startar. Ett lag, vi räknar med gör det jobbigt för ett skakigt Manchester United-försvar.

Med det sagt så tänker vi att vi testar en slant på Manchester City (-1.5 asian handicap) här till skyhöga 2.73x pengarna hos spelbolaget ComeOn, ett fint värde i och med hur svaga Man United faktiskt sett ut här på slutet, möjligtvis lite modigt kan tyckas i och med ett derby, men här räknar vi med att hela City och speciellt Håland steppar upp. 3-1 Man City.

RYGGA DITT SPEL HOS COMEON – FÅ 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos Betsson

En 100-procentig oddsbonus + 100 freespins på Book of Dead för alla nya kunder hos Betsson.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1.5 asian handicap)
Odds: 2.73
Bolag: ComeOn (500 kr bonus)
Spelstopp: 16:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: