speltips tipsmedoss kamil

Speltips Chelsea – Blackburn Rovers 1/11: Lossnar i offensiven

Tre mål räknar vi med att Chelsea gör här på Stamford Bridge när Blackburn kommer på besök på onsdag. EFL Cup, omgång 4!

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS COMEON 

Twitter Facebook

3 vinster av 10 möjliga i Premier League och bara 13 mål framåt, Chelseas facit skrämmer ingen och det är ingen direkt hemlighet att man inte mår sådär jättebra. Det är bara att slå fast det, men vi har åtminstone fått se något positivare signaler från Chelseas sida här under de senaste veckorna, först och främst är det viktigt att de håller en god nivå i toppmatcherna, det har de gjort och det någonstans sänder signaler om att de kan lira på den nivån, sen har de i princip spelat bättre än alla sina motstånd här på slutet, men trots det förlorat. Eller de har i alla fall skapat tillräckligt många målchanser för att vinna, som mot Brentford här närmst exempelvis där man mycket väl hade kunnat få in matchens första balja.

Vi tycker det har någonting i alla fall, det finns potential hos Chelsea och nu när motståndet stavas Blackburn bör man därför kunna få någon slags effekt här. Gör Chelsea bara det första målet under första 30 tänker vi att de bör vara kapabla att göra ytterligare två, då man trots allt gjort lite fler mål här på slutet. Bortser vi från helgens möte mot Brentford så har Chelsea gjort åtta mål på tre matcher, de slog Fulham med 2-0, Burnley med 4-1 och nätade vid två tillfällen mot Arsenal på Stamford Bridge.

Vi känner oss därför trygga med Chelseas offensiv här mot ett motstånd av Blackburns kaliber, känslan säger att det kan komma att lossna här då Blackburn haft en del problem med sitt försvarsspel. Det är bara fyra lag i Championship som släppt in fler mål än dem den här säsongen och det säger en del, 23 insläppta på 14 matcher och vi tänker därför att chansen är stor för att Chelsea sätter tre här på hemmaplan. Ypperligt läge till att bygga självförtroendet här inför mötet mot Spurs i helgen.

Gör minst tre mål

Chelsea att göra tre mål eller fler må låta som en jättemodig investering men tittar vi nyktert på det hela så har de ändå gjort två mål eller fler, i tre av sina fyra senaste matcher. Dessutom har de som bekant en jättebred trupp och även skadeläget ser något bättre ut här inför onsdagen. Chalobah och Chilwell är fortsatt out, men Enzo är tillbaka och kan komma att lira här efter att ha missat mötet mot Brentford i helgen, även Reece James är frisk och Mudryk på väg tillbaka – sägs kunna lira här eventuellt.

Så vi bör kunna få se en stark Chelsea-elva här på onsdag och det här är verkligen ett gäng som behöver vinna fotbollsmatcher, absolut att Pochettino prioriterar detta i och med hur få matcher man faktiskt vunnit. Trots att det är Blackburn som står för motståndet i EFL Cup.

Blackburns mest vanliga utfall i Championship så här långt är dessutom just nederlaget, hela 7 matcher har man hunnit med att förlora och det är hälften av alla matcher. Chelsea ska därför bara besegra det här gänget och Chelsea över 2.5 mål tycker vi därför om jättemycket här till 2.02x insatsen hos ComeOn. 3-0 eller 3-1, det är viktigt att det lossnar här inför helgens fight mot Spurs. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS COMEON – FÅ 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos Betsson

En 100-procentig oddsbonus + 100 freespins på Book of Dead för alla nya kunder hos Betsson.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Chelsea över 2.5 mål
Odds: 2.02
Bolag: ComeOn (500 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: