speltips tipsmedoss kamil

Speltips Villarreal – Maccabi Haifa 6/12: Uppskjuten EL-fight

Maccabi Haifa kom aldrig iväg till den spanska östkusten den 26 oktober i och med situationen i Israel. Den här gången blir det av. Onsdag, 21:00.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CASUMO

Twitter Facebook

Villarreal är redan klara för vidare spel i Europa League efter att ha säkrat tre vinster av fyra möjliga här i grupp F men det betyder absolut inte att de inte har någonting att spela för här när Maccabi tittar förbi. Rennes hittar vi i samma grupp på 12 poäng och Villarreal vill nog gärna stå på samma antal poäng som den franska klubben inför avgörandet i den absolut sista omgången här framöver i december månad. För då räcker enbart ett kryss för att säkra gruppvinsten, tappar man däremot poäng mot Maccabi på onsdag, ja då måste Villarreal slå Rennes på bortaplan den 14 december och den trean kan man absolut inte ta för givet.

Vi utgår därför även från att få se ett fullt motiverat och fokuserat Villarreal i det här mötet, de lirar hemma och ställs mot gruppens svagaste motstånd vilket rimligtvis bör kunna resultera i att de vinner relativt tryggt. Skillnaden är stor och Maccabi står alltså på blott en poäng i den här gruppen, de har dessutom bara gjort ett ynka mål på fyra matcher och de siffrorna talar sitt tydliga språk.

Vi kommer därför även att investera i Villarreal här och detta på asianmarknaden då värdet fortsatt är superintressant vid en låg lina. 2-0 ska Villarreal kunna lösa här, för de har börjat göra en del mål här på Estadio de la Ceramica, både i La Liga och Europa. Tre senast de lirade här hemma, mot Panathinaikos (3-2). Och 3-1-vinst innan det, mot Osasuna. Tittar vi ytterligare en fight tillbaka här så hittar vi ytterligare två Villarreal-mål. De mår bra rent offensivt, uppenbarligen är det så och därför har vi väldigt svårt att se att de inte ska göra två här mot gruppjumbon Maccabi Haifa. En jumbo som i snitt släppt in 2.00 mål/match här i Europa League, men även i den inhemska serien – Maccabi har noterats för sex baklängesmål på tre bortamatcher där.

Komfortabel hemmavinst

Aissa Mandi, Denis Suarez och Yeremy Pino missar definitivt det här mötet för Villarreals del och Dani Parejo och Alberto Moreno är två frågetecken efter att ha klivit av banan skadade här närmst mot Sevilla. Det innebär att Villarreal kan komma att göra två förändringar i elvan sett till hur man ställde upp mot Panathianikos senast, Parejo och Moreno out och Capoue och Akhomach in. Helt okej ersättare får vi slå fast.

Maccabi Haifa saknar samtidigt fortsatt sin ordinarie mittback här i Shon Goldberg (missar sin tredje raka match), utan honom på banan föll alltså detta Maccabi mot Rennes med hela 3-0 på hemmaplan och det säger en del om hans betydelse. Även viktige Show missar onsdagens fight här efter att ha blivit utbytt skadad mot just Rennes här senast i EL. Ordinarie på mittfältet trots allt.

Tydligt här att det mesta talar för att Villarreal vinner relativt tryggt här på onsdag, ett försvagat Maccabi alltså, och då är skillnaden redan stor sen innan. Vi klickar in Villarreal (-1.25 asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – till mycket fina 1.90x insatsen hos Casumo! 2-0.

RYGGA DITT SPEL HOS CASUMO – FÅ 100 KR FREE BET 

10Bet oddsbonus: 100% upp till 500 kr

Fin välkomstbonus hos fina 10Bet! Alla nya kunder får upp till 500 kr i bonus.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.25 asian handicap)
Odds: 1.90
Bolag: Casumo (100 kr free bet)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: