speltips tipsmedoss kamil

Speltips Sheffield United – Liverpool 6/12: Midweek innebär färre mål

Mitt i veckan omgångar, när schemat är som mest intensivt tenderar att kunna bjuda på något mer tillknäppta tillställningar. Så blir det här.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS UNIBET

Twitter Facebook

Liverpool bjöd till i form av ett otroligt målkalas här närmst på Anfield när Fulham tittade förbi, 4-3 skrevs slutresultatet till där och det var en match hemmalaget nog ändå borde ha avgjort tidigare. Däremot blev det tre pinnar vilket är det viktigaste såklart och den trean innebär alltså att Liverpool fortsatt infinner sig bland de två främsta i Premier League-tabellen. Med två pinnar upp till tabellettan Arsenal.

Och här på onsdag talar nu det mesta såklart för att Liverpool vinner igen, de ställs även mot Palace här i nästa omgång och bjuds på ett ypperligt läge till att fortsätta vinna fotbollsmatcher och exakt så förväntar vi oss att det blir. För det här Liverpool mår riktigt bra i dagsläget och även fastän de brukar ha det lite tuffare just på bortaplan, så räknar vi med att de till slut gör jobbet här och även på Selhurst Park tre dagar senare.

Sheffield United kommer dock såklart att göra allt i sin makt för att göra match av det här, tabelljumbo här efter 14 spelade omgångar med 11 förluster på kontot är ingen trevlig sits att vara i men midweek, en ny tränare och det faktum att Liverpool gör betydligt färre mål på bortaplan, talar trots allt för att Sheffield kan komma att stå emot relativt bra här i alla fall. Vi räknar samtidigt inte med att hemmalaget får hål på detta Liverpool, de gör få av det slaget och Liverpool bör vara en aning mer på sin vakt här efter tre insläppta mot Fulham. Dessutom ser vi ett Liverpool här främst fokusera på att inkassera en trea, och inte så mycket mer än så, utan en rutinseger och så fokus på att ladda om batterierna här till nästa fight i helgen. Max 3-0 Liverpool.

Spel till 2.48x insatsen hos Unibet

Sheffield kommer till spel här utan Basham, Norrington-Davies, Egan, Davies, Jebbison, McBurnie, Brewster och Baldock, McBurnie som är avstängd här är ett avbräck i offensiven får vi konstatera och den detaljen talar bara ännu mer för att Sheffield går av banan mållösa här på onsdag. Dessutom är man inte helt överraskande det laget som gjort minst mål i PL den här säsongen – blott 11 mål på 14 matcher alltså.

För Liverpools del saknas fortsatt Thiago, Robertson, Jota, Becker och Bajcetic och här senast mot Fulham klev även Matip av banan skadad, han missar nu med all säkerhet onsdagens fight.

Med det sagt så ser vi en 2-0 eller 3-0-vinst här för Liverpool, de har gjort 21 mål på 7 matcher på Anfield den här säsongen och vunnit ALLA matcher där, men på bortaplan så är det alltså helt andra siffror som uppenbarar sig. Liverpool med blott två vinster av sju möjliga här på resande fot, samt med blott 11 gjorda mål. Skillnaden är enorm och den lär kunna vara närvarande här också, vi gillar därför Liverpool & under 3.5 mål skarpt här till 2.48x insatsen hos Unibet. Jättefint värde och har ni ännu inte ett konto hos Unibet, finns 100 kr freebet att hämta hem här via länken nedanför. Stort lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR GRATISSPEL 

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 2 & under 3.5 mål
Odds: 2.48
Bolag: Unibet (100 kr gratisspel)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: