speltips tipsmedoss kamil

Speltips Aston Villa – Manchester City 6/12: Supermatch

Bara ett poäng skiljer Aston Villa och Manchester City åt i tabellen inför omgång 15. Supermatch det här och Aston Villa bör kunna få med sig ett positivt resultat.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SNABBARE

Twitter Facebook

Tre raka poängtapp lyder facit för Manchester City här i Premier League och det måste vi slå fast inte sker ofta, visst har de haft ett tufft spelschema med Chelsea, Liverpool och Spurs här närmst men absolut att dessa tre tapp säger någonting om Man City också.

Manchester City är inte alls lika bra som under våren 2023 och det vore givetvis orimligt att ha det kravet på dem också, att de alltid ska vara i bästa möjliga slag men just status på Peps gubbar här inför onsdagen, kommer vi inte från kommer att ge hemmalaget här ordentligt med energi. Aston Villa är väl medvetna om att de är kapabla att besegra Man City på Villa Park och det är med den inställningen man även kliver in här med. Helt klart är det så då de står på sex vinster av sex möjliga och med målskillnaden 23-5(!). 13 raka vinster här hemma totalt sett dessutom, det är inga siffror man skojar bort här.

Vi tänker därför att Man City kommer att få kämpa ordentligt här, de har inte varit på topp och är absolut mer lättlästa än i fjol, eller har varit det åtminstone under de senaste veckorna när Doku allt som oftast blivit den som ska göra det i offensiven. Eller åtminstone att City så pass ofta väljer att ta den vägen via honom och det har gjort uppgiften mycket enklare för Man Citys motstånd. Oavsett hur bra Doku faktiskt varit. Den detaljen får oss att tro på Villa en aning extra, att City inte är sådär ”omöjliga” att försvara sig mot när de anfaller från alla håll, utan deras offensiven har gått och läsa av. Sen kan vi bara tänka oss hur taggade Aston Villa faktiskt kommer att vara här, årets match på sätt och vis och därför känns det även rimligt att investera en liten slant i dem här på onsdag. De snittar alltså 3.83 mål/match här på Villa Park. Otroligt!

Aston Villa plusspelas till 2.17x insatsen

Aston Villa har kommit undan väl sett till skador får vi konstatera då de kliver in här med endast Buendia, Mings och Traoré out, jämför vi den skadelistan med andra skadelistor här i PL så sticker den helt klart ut och det är finfina förutsättningar inför City hemma. Kamara är alltså tillbaka här efter att ha avtjänat en avstängning mot Bournemouth senast. Viktigt!

Kevin de Bruyne är som bekant fortfarande out för Man City och förväntas vara tillbaka först runt den 21 januari, en lirare som Man City uppenbarligen saknar, men frågan är om inte Rodri är viktigare, och han är alltså avstängd här på onsdag. Tyngsta möjliga avbräck vill vi påstå för Pep och det är en detalj som direkt talar emot dem här, helt avgörande pusselbit för detta City och det får värdet till vänster att bli ännu mer intressant såklart. Utöver honom missar även Grealish det här mötet på grund av samma anledning, fem gula och just ovannämnda Doku är samtidigt ett frågetecken – sägs ha en 50-procentig chans att lira här just nu.

Är det någon gång Aston Villa ska besegra Manchester City så är det just här på onsdag känner vi, de har som sagt varit fantastiska här hemma och vi gillar därför även Aston Villa (+0.5 asian handicap) här skarpt till 2.17x insatsen hos Snabbare, fint värde där alltså även krysset ger full vinst. Det ska de kunna lösa här hemma. Missa heller inte att Snabbare bjussar alla nya kunder på uppåt mot 500 kr i välkomstbonus, via länken precis här nedanför. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Aston Villa (0.5 asian handicap)
Odds: 2.17
Bolag: Snabbare (500 kr bonus)
Spelstopp: 21:15
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: