speltips tipsmedoss kamil

Speltips Valencia – Barcelona 16/12: Nytt poängtapp för Xavis mannar

Valencia här på Mestalla är en minst sagt klurig uppgift, Barcelona i det här slaget är absolut allt annat än en garanti här. Värdet till vänster.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SNABBARE

Twitter Facebook

Tveksam form här på Barcelona inför den här knepiga fighten mot Valencia på Mestalla och det är bara att slå fast att Barca har mått bättre. Det ser inte alls bra ut rent spelmässigt även fastän tabellen kanske lite påvisar någonting annat, de är trots allt med där uppe och står på 10 vinster av 16 möjliga. Tabellfyra här inför omgång 17.

Däremot så ska det alltså nämnas att det blåser hejvilt kring Xavi och Barcelona i dagsläget och att det är en befogad kritik som riktas mot spanjorens lagbygge. Fyra insläppta mål mot Girona här närmst på hemmaplan i en toppfight, en match man alltså förlorade till slut också med 4-2. Det är allt annat än acceptabelt såklart och då har Barca även ett par svaga insatser här under de senaste veckorna, mot bland annat Rayo Vallecano och Alaves. Här närmst föll de dessutom mot Royal Antwerp och trots att man roterade friskt, så släppte man på nytt in mycket mål. Den här gånge tre stycken, i en match där Royal Antwerp dessutom plockade sina första CL-poäng i.

Valencia känner vi därför har alla anledningar att gå för det här på hemmaplan, det är absolut långt från det gamla Valencia vi har att göra med här men de har en fin höst i ryggen och bara förlorat två matcher på östkusten. Fyra vinster av sju möjliga lyder facit och addera därtill att de är det laget i La Liga, som släppt in minst mål sett till ”hemma”-tabellen, blott tre insläppta på sju matcher alltså. Det är en minst sagt fin siffra som bör kunna orsaka en del problem för ett Barcelona som sett riktigt svaga ut här på slutet. Vi utgår i alla fall inte från att Barca plockar tre trygga poäng här, snarare tvärtom så lurar ett nytt poängtapp bakom hörnet tror vi.

Dubbelchansen hos Snabbare

Valencia kliver in i lördagens fight utan både Paulista och Guerra här som är avstängda, två tunga avbräck här där vi främst tycker Guerra out sticker ut. Valencia dock med ett system på plats där främst kollektivet varit starkt här hemma och vi tänker därför även att de kommer upp i nivå här när årets match faktiskt väntar. Det och när Real kommer på besök, såklart. Annars inga nya avbräck sedan senast.

För Barcelonas del är Inigo Martinez, Marcos Alonso, Gavi och ter Stegen out här på grund av skador och Frenkie De Jong missade spel här närmst i veckan på grund av sjukdom. Han sägs dock vara tillbaka här i något som i spansk media kallas ödesmatch för Xavi.

Så rent truppmässigt får vi slå fast att det är fördel Barcelona här, de kommer att kunna forma nästan bästa möjliga lag och det är alltid positivt såklart. Vi tycker dock värdet är mer spännande här till vänster och gillar alltså 1X till 2.25x insatsen hos Snabbare, Valencia med blott två förluster här, något har man dessutom om man är det laget i serien som släppt in minst mål på hemmaplan när halva säsongen snart är spelad. Det kommer att bli jämnt och då kan mycket väl Valencia knipa en pinne mot ett Barcelona som tappat poäng i mer än hälften av sina matcher på resande fot – fyra poängtapp av sju möjliga. 1-1?

RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1X
Odds: 2.25
Bolag: Snabbare (500 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: