speltips tipsmedoss kamil

Speltips Real Madrid – Villarreal 17/12: Kombinationsspel

Villarreal med blott fyra vinster när vi infinner oss i mitten på december månad, absolut allt annat än godkänt för deras del. Hemmavinst är att vänta här.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SNABBARE

Twitter Facebook

Tränarbytet är gjort hos detta Villarreal och det har fått lite ordning på saker och ting men absolut att Villarreal först och främst behöver börja vinna fotbollsmatcher igen. En massa kryss leder de inte alls långt utan ska man ha något med Europa att göra nästa säsong, ja då behöver man plocka trepoängare.

För det börjar onekligen bli för sent för Villarreal, de har redan här i december månad alltså hela 13 poäng upp till sjätteplatsen och Real Sociedad, det är ett otroligt avstånd och då är det bara att slå fast att Sociedad dessutom är riktigt bra. Även lagen ovanför, Bilbao, Barcelona och Atletico Madrid bland annat. Tiden börjar rinna ut och den har nog kanske redan gjort det.

Ett Villarreal här alltså som vi ser Real Madrid bara vinna över här på hemmaplan, tabellen talar sitt tydliga språk här då 23 poäng skiljer lagen åt här inför omgång 17. Skillnaden är total och Real Madrid är som bekant superstabila, de vann alla sina matcher i Champions League under hösten och har här i ligaspelet inkasserat 12 vinster av 16 möjliga. Dessutom kliver de in här i söndagens fight med sex vinster på de sju senaste matcherna. Noll förluster. Vi kan därför inte annat än att blicka till vänster här i jakten på värde, värdet fortsatt intressant ifall vi kombinerar det raka spelet på Real med ett annat.

Odds tips till 1.91x 

Real Madrid vet vi sedan tidigare lider av ett tungt skadeläge, men uppenbarligen, måste vi konstatera, ett hanterbart läge i truppen då man fortsatt ser till att vinna match efter match. Carvajal, Vini, Camavinga, Guler, Tchouameni, Militao och Courtois är alla out här men det innebär alltså samtidigt att Kroos, Modric och Valverde kommer att lira på ett mittfält. Kanske okej mittfält trots allt. Dessutom med en Bellingham och Rodrygo i storform längre upp, Joselu nätade även han här i CL senast, till och med två gånger om och lär därför även få förtroendet här. Så ett starkt Real här får vi slå fast.

För Villarreals del är Comesana, Mandi och Pino alla tre definitivt out här och Denis Suarez är ett frågetecken och därmed osäker till spel. Det innebär att Villarreal kan forma exakt samma lag som här i den senaste ligafighten mot Real Sociedad – den matchen förlorade Villarreal med 3-0 på hemmaplan.

Vi klickar därmed in Real Madrid som vi förväntar oss gör jobbet här, de är för bra för att inte vinna den här matchen och givetvis talar det faktum att Girona placerar sig ovanför i tabellen, även det extra mycket för Real här. Vi adderar dock till under 4.5 mål i matchen här som trissar upp oddset hela vägen upp till 1.91x degen. Snabbare är det som står för oddset och vi säger 2-0 Real Madrid här. Inget målkalas! Lycka till.

RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 & under 4.5 mål
Odds: 1.91
Bolag: Snabbare (500 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: