speltips tipsmedoss kamil

Speltips Burnley – Everton 16/12: Vi väljer sida

Speltips, odds och allt inför lördagens möte mellan Burnley och Everton den 16 december. Matchstart: 18:30.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NYA EXPEKT

Twitter Facebook

Stor skillnad här inför lördagens fight mot Burnley och Everton får vi slå fast och vore det inte för -10 poäng för Everton så hade poängskillnaden stavats 15 poäng, det säger det mesta här inför och det är bara att konstatera att Everton här ställs mot Premier Leagues svagaste gäng.

För nu är det alltså så att Burnley och Sheffield United delar jumboplatsen här inför omgång 17 och siffrorna talar sitt tydliga språk, Burnley med 12 förluster av 16 möjliga och addera därtill att de här hemma på Turf Moor, till och med plockat färre poäng. De är ligans svagaste lag sett till ”hemma”-tabellen med sju förluster av åtta möjliga och vi kan därför inte annat än att titta lite närmre på oddset nya expekt faktiskt ställer fram här till höger på 1×2-marknaden. Jättefint sådant.

Vi får mer exakt 2.12x insatsen för Everton-vinsten här på Turf Moor och det måste vi väl ändå säga är lite väl högt? 2.00 hade vi nog snarare räknat med här då Everton bara ser bättre och bättre ut för varje omgång som passerar, och som passerat sedan dess att de just åkte på det där poängavdraget. Det här är numer ett lag som slutit samman och som uppenbarligen har någon slags vi mot dem-känsla i hela klubben, de kliver alltså in här med tre raka vinster och med fyra vinster på de fem senaste matcherna. Det är ett jättefint facit får vi slå fast i och med att man ställts mot Chelsea, Newcastle, Forest, United och Palace. Det ska även nämnas att Everton bara förlorat en av sina åtta senaste matcher sett till alla tävlingar, därför bör de rimligtvis även ha en god chans att besegra tabelljumbon här i Premier League.

Supervärde hos nya expekt

Koleosho, Foster, Cork, Taylor och Ramsey missar alla lördagens fight för Burnley och Cullen är ett frågetecken, men sägs samtidigt inte hinna tillbaka här. Liten chans för det i dagsläget i alla fall. Tungt med en avstängning på Taylor här får vi slå fast direkt, vänsterbacken den liraren med flest minuter av alla i truppen den här säsongen efter keepern Trafford.

Everton kommer samtidigt till spel här utan avstängde Gueye och Branthwaite, samt högst troligt även Ashley Young här som klev av banan skadad senast mot Chelsea. Gomes out sedan tidigare.

Så två avbräck här för Everton som kanske inte är helt optimala men här mot Burnley räknar vi med att en ersättare som Onana kliver in och står för en gedigen insats. Vi är inte allt för oroliga över det utan konstaterar bara att 2.12x degen för det raka spelet är alldeles för bra för att inte testas här. Everton så pass mycket bättre i dagsläget och vinner match efter match. 2-1 Everton ett rimligt utfall här. Tack nya expekt säger vi och passar även på att nämna att speljätten har en ny licens – alltså kan alla hämta ett freebet hos dem på upp till 1500 SEK. Även de som tidigare haft ett konto. Via länken precis här nedanför. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS NYA EXPEKT – FÅ 1500 KR GRATISSPEL 

Ny spelare hos Casumo? Spela för 100 kr och få ett 100 kr freebet

Placera ett spel på 100 kr (minimum odds 1.60) och få 100 kr freebet. Vinsten betalas ut minus insatssumman, utan omsättningskrav.
Hämta ditt freebet här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.12
Bolag: Nya expekt (1500 kr gratisspel)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: