speltips tipsmedoss kamil

Speltips Tottenham – Fulham 23/10: Ensam serieledning för Spurs?

Stor fördel Tottenham här inför måndagens möte mot Fulham, fint facit här hemma och kan kliva upp i ensam serieledning. Stor morot! Spurs vinner.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET 

Twitter Facebook

När vi sätter punkt för omgång 9 här efter måndagens möte mellan Spurs och Fulham är en fjärdedel av PL-säsongen 23/24 färdigspelad, en fjärdedel, och Spurs kan alltså agerar ensam etta i PL-tabellen vilket på alla sätt och vis är ett minst sagt otroligt utfall. Vem trodde det inför säsongen 23/24? Absolut ingen.

Men det är alltså verkligheten här inför måndagens enda PL-fight och vi har alltså därför väldigt svårt att se att Spurs ska kunna slarva bort det här, drömläge här trots allt att kliva upp i ensam serieledning när Fulham tittar förbi. Fulham är absolut bra, inget Sheffield United eller Burnley men de har samtidigt längre upp till Spurs i tabellen än ner till ett Burnley och därför är det bara att konstatera att det är ett generöst motstånd som väntar här för Spurs på måndag.

Spurs har helt klart varit ett av Premier Leagues bästa lag här under inledningen och det ser alltså ut att vara allt annat än en tillfällighet det här, deras insatser har varit jättefina och Ange har verkligen fått mycket på plats. Defensiven ser jättebra ut, bara Man City har släppt in färre mål än Spurs här i PL och rent offensivt får vi också slå fast att Spurs överraskat jättepositivt. Trots en Kane out. De är kanske hela Premier Leagues mest underhållande gäng och det säger väl allt, 18 mål på 8 matcher lyder facit och här hemma har de dessutom gått rent så här långt. Vi ska även påminna om att de besegrat både Liverpool och Manchester United samtidigt som de plockat en pinne på Emirates Stadium, även det indikationer på att Spurs har något jättespännande på gång. Urstarka just nu och därför bara rimligt att tro att de vinner här igen.

Odds från asianmarknaden

Spurs har fortsatt Perisic, Solomon, Sessegnon och Bentacur out på grund av skada och Bissouma är avstängd, absolut inga perfekta förutsättningar men helt klart en hanterbar situation för detta Spurs. Speciellt mot Fulham hemma.

För gästernas del är Issa Diop definitivt out här och det är ett stort avbräck för Fulham, ordinarie mittback som startat alla åtta matcher så här långt och det kan mycket väl innebära att det rör till en aning i försvaret. Speciellt när Son, Kulu och grabbarna sätter fart framåt. Sedan tidigare är även Traore, Tete och Adarabioyo out.

Stor favorit i Spurs alltså och helt klart en rimlig värdering No Account Bet gör här på 1X2-marknaden, inget direkt värde på det raka spelet men Spurs (-1.25 asian handicap) tycker vi om jättemycket till exakt dubbla degen och testar också en slant på det. Halva insatsen tillbaka vid en uddamålsvinst är en härlig försäkring och två baljor kommer Spurs att göra här. Minst. De mår som sagt jättebra och vi kan bara tänka oss vilken fin stämning det kommer att vara här på Tottenham Hotspur Stadium när deras lag jagar en ensam serieledning, det lär ge grabbarna extra energi och vi kan därför inte se annat än att de vinner här. 2-0 eller 3-1 Spurs.

RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 2000 KR BONUS 

Hämta hem 99 free spins – utan omsättningskrav

Finfin start och deal hos Paf som bjussar på 99 härliga free spins. Alla anledningar att testa på deras grymma Sportsbook.
Hämta dina free spins här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.25 asian handicap)
Odds: 2.00
Bolag: No Account Bet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: