speltips tipsmedoss kamil

Speltips Union Berlin – Napoli 24/10: Europas formsvagaste lag

Union Berlin har förlorat åtta raka matcher inför tisdagens möte mot Napoli i Champions League. Värdet till höger därför per automatik spännande här.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET 

Twitter Facebook

Napoli såg till att göra jobbet mot Braga på bortaplan i premiärrundan men föll sedan mot Real Madrid efter en minst sagt underhållande fight, 3-2 Los Blancos i Neapel innebär nog ändå högst troligt, med vinsten i Braga att det blir just Napoli som plockar andraplatsen i den här gruppen.

För här kommer vi inte ifrån att Braga var nyckelmatchen för Napoli, Union Berlin tycktes på förhand kunna bli en sådan men i och med hur deras inledning på 23/24 sett ut, så har vi svårt att se att de ska kunna hota om ett avancemang till slutspelet. För det är minst sagt otroligt hur de har kollapsat, åtta(!) raka nederlag alltså och då har det bara sett sämre och sämre ut för varje 90-minutare som passerat. Union Berlin har släppt in 10 mål på sina 3 senaste matcher och dessutom blivit nollade i 4 av sina 6 senaste. 

Napoli bör därför per automatik ha en god chans att vinna här i Berlin på tisdag känner vi, de har kanske inte visat på samma höjd som i fjol riktigt än men här i Champions League känner vi ändå att chansen är stor att de faktiskt når samma höjd. Här bör de kunna vara fullt motiverade under alla 90 minuter och stundtals såg de dessutom riktigt fina ut mot Real Madrid. Bevis på något åtminstone. Så alla anledningar att titta till höger här i jakten på värde när No Account Bet ställer fram det här fina värdet.

Insatsen dubblas

Victor Osimhen out är såklart ett jättestort avbräck här för Napoli på tisdag men vi finner någon slags trygghet i att Kvaratskhelia satte dit två mål mot Hellas Verona här i helgen. Viktigt att han producerar poäng och såklart blir han en nyckel för Napoli här igen i Berlin, fin form nu och bara den detaljen gör så att över dubbla degen på Napoli här lockar. Anguissa och Juan Jesus är även de out men annars är truppen intakt för Rudi Garcia.

Union Berlin kommer till spel utan Schwolow, Kaufmann, Roussillon, Juranovic, Dehl och Schäfer, och någonstans har även det tunga skadeläget varit en anledning till deras svaga inledning. En lista som varit längre än så här dessutom, men det går samtidigt heller inte att ursäkta med det, utan Union Berlin har varit direkt värdelösa här på slutet och det är under all kritik i och med vad man faktiskt byggt upp här under de senaste åren. Så länge Union Berlin ser ut som de gör, så måste vi bara fortsätta att gå emot dem när värdet är så pass fint.

Det raka spelet på Napoli klickas in till 2.02 gånger pengarna hos No Account Bet, Napoli slog Braga med 2-1 på bortaplan trots allt, då ska man kunna göra jobbet även här. Vi säger 2-1 Napoli.

RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 2000 KR BONUS 

Hämta hem 99 free spins – utan omsättningskrav

Finfin start och deal hos Paf som bjussar på 99 härliga free spins. Alla anledningar att testa på deras grymma Sportsbook.
Hämta dina free spins här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.02
Bolag: No Account Bet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: