speltips tipsmedoss kamil

Speltips Bologna – Frosinone 22/10: Hemmaplansfördelen avgör

Frosinone har fått en flygande start på årets säsong men har lirat fem av åtta matcher på hemmaplan. Inga vänster än på resande fot. Hemmavinst här.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS COMEON 

Twitter Facebook

Ypperlige läge för Bologna som fått en någorlunda trög start på säsongen här att knipa en andra raka vinst på hemmaplan, Frosinone hemma bör innebära att chansen är god för det och även fastän Bologna kanske inte vunnit så många matcher under inledningen, så har de bara blivit bättre och bättre och vi vet sedan tidigt även att potentialen är stor, vi räknar därför med Bologna framöver och utgå från att de vinner betydligt fler matcher här framåt vintern.

Sju raka matcher har Bologna nu inför söndagens möte mot Frosinone plockat poäng i, alltså obesegrade sedan omgång 1 när de föll mot Milan med 2-0 på hemmaplan. Så vissa detaljer har man onekligen på plats såhär en fjärdedel in på säsongen där defensiven bland annat sett jättebra ut. Blott sex insläppta mål så här långt och då har Bologna haft ett tufft spelschema inledningsvis. De plockade poäng mot Inter här närmst inför uppehållet exempelvis, och de har även stått emot både Napoli och Juventus. 

De insatserna tycker vi bekräftar det här Motta-bygget fortsatt är att räkna med, även i år alltså och vi kommer därför också att välja deras sida här på söndag när ett bortasvagt Frosinone kommer på besök till Renato Dall'Ara.

Fortsatt bra värde

Kristiansen, Lucumi, Posch och Soumaoro missar alla fyra söndagens fight för Bologna och det är ett läge man bör kunna hantera när Frosinone gästar. Absolut att man gärna har Lucumi och Posch tillgängliga framöver, men Silvestri och Calafiori har samtidigt gjort det jättebra i deras frånvaro. Som sagt, en jättefin insats av Bologna och ovannämnda lirare mot Inter här närmst på bortaplan (2-2).

Vi litar därför på Bologna här på söndag och väljer därför också att klicka in dem som vinnare här till godkända 1.75 gånger pengarna hos speljätten ComeOn, Frosinone har överlag fått en jättepositiv start på säsongen men det ska nämnas, precis som vi gör i ingressen, att de lirat fem av åtta matcher på hemmaplan. På bortaplan har de ännu inte vunnit en match och vi räknar dessutom med att de börjar falla i tabellen här framöver, absolut inget gäng för den övre delen av tabellhalvan, utan det hela lär jämna ut sig. Bologna är betydligt bättre här och bör vinna någorlunda tryggt på söndag, därför är även 1.75x jättebra värde här – och spelvärt ner till i alla fall 1.70.

För den modige finns -1.0 asian handicap-spelet, men vi väljer att avstå då Bologna ännu inte riktigt kommit igång rent offensivt. 1-0 Bologna eller 2-1 säger vi. Passa även på att kika in hos ComeOn som har en helt ny Sportsbook, och hämta även hem uppåt mot 500 kr i välkomstbonus. Via länken precis här nedanför. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS COMEON – FÅ 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos Betsson

En 100-procentig oddsbonus + 100 freespins på Book of Dead för alla nya kunder hos Betsson.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.75
Bolag: ComeOn (500 kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: