europatipset tips

Europatipset 22/10: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher (Jackpot!)

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 42. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher. Jackpot på 3 miljoner kr!

✅ STOR LISTA! Marknadens bästa oddsbonusar i oktober månad – hämta din bonus här

Twitter Facebook

Premier League! Serie A! La Liga! Stockholmsderby! Bundesliga och så Ligue 1 och grekisk fotboll! Europatipset är tillbaka med besked efter landslagsuppehållet och bjuder till ordentligt får vi slå fast, superfina fighter här på veckans kupong och det är bara att tacka för underhållningen. Dessutom jackpot på 3 miljoner kr! Så det är bara att hänga med här och vår analys samt spelförslag hittar ni i vanlig ordning här nedanför. Lycka till!

3. Veckans bank: Atalanta
6. Veckans skräll: Deportivo Alaves
7. Veckans drag: X2

analys europatipset 22 oktober

TILL EUROPATIPSET

1. Aston Villa – West Ham, 1X2

Fina tecken att ha med de till höger när Aston Villa ligger på en bit över 50% här, vi vill däremot samtidigt inte stänga dörren för hemmalaget då vi vet vilken fin nivå de ofta lirar på. En befogad favorit här trots allt. Så går tankarna inför mötet på Villa Park och därför är det bara att bränna av helgarderingen redan här i match nummer 1. Heja West Ham!

2. Milan – Juventus, 1X

Ett självklart val att utgå från vänster här när Milan agerar värd och Juve tittar förbi, Milan har varit det bättre laget under inledningen med sju vinster av åtta möjliga och lirar trots allt hemma här. Krysset ett bra komplement dock, kan komma att bli jämnt och extra mycket så i och med uppehållet här.

3. Atalanta – Genoa, 1

Veckans bank. Klasskillnad här när Atalanta agerar värd och Genoa tittar förbi, det enda rimliga är ettan och och stanna där känner vi, trots att Atalanta streckas högt högt. Atalanta har ännu inte släppt in ett mål här hemma i Bergamo och vunnit två av tre matcher. 2-0!

4. Salernitana – Cagliari, 1X

Nästjumbon vs tabelljumbon och det sammanfattar väl läget bra inför det här ångestmötet, spel på Stadio Arechi i Salerno här och det får oss att välja Salernitana. Streckas absolut inte högt heller (39%), vilket gör det hela rimligt – 1X jättebra.

5. Barcelona – Athletic Bilbao, 1

Ett kryss vi först hade med men som försvann här under loppets gång, Barca streckas högt högt men trots det landar vi i att spiken är det bästa möjliga valet här i Barcelona. Barca har vunnit alla sina matcher här under 23/24 och är det bättre laget, El Clasico väntar dessutom nästa helg – vi räknar med att Barca växlar upp inför den fighten.

6. Villarreal – Alaves, 1 2

En gaffel vi känner att vi har råd med då krysset plockats bort i match nummer fem, ett superspännande val här i och med hur Villarreal har presterat under inledningen. De har varit allt annat än en garanti och egentligen rent ut sagt dåliga, vi vore inte alls förvånade om Alaves stod för en ”skräll” här. 5% inne på Alaves. Gäller att våga.

7. Djurgården – Hammarby, X2

X2 ett spännande val här i Stockholmsderbyt när Diffen ställs fram som favorit, Hammarby har bara förlorat en fotbollsmatch sedan den 27 juli och är uppenbarligen i jättefint slag. Kommer dessutom gå för alla tre pinnar här, vill såklart bli bäst i stan och då gäller bara trean här. Vi kör X2 och fäller favoriten – vilket även blir veckans drag.

8. Häcken – Norrköping, 1X

Norrköping är kanske Allsvenskans mest ovissa gäng just nu och det går helt enkelt inte att bli klok på dem, däremot bör man tryggt kunna slå fast att de i alla fall inte vinner på Bravida. Häcken är för bra och trivs fint här, krysset dock ett bra komplement då Häcken börjat tappa energi under slutspurten.

9. Halmstad – Mjällby, X2

Mjällby är Allsvenskan tredje starkaste lag på bortaplan och det sammanfattar väl läget väldigt bra, sju vinster står de på här på resande fot och därför bara rimligt att börja strecka från höger när streckfördelningen ser ut som den gör. Mjällby är bättre.

10. FC Köln – Borussia M'gladbach, 2

En superspännande spik här på Gladbach till under 50%, ett modigt val kanske då Gladbach inte alls nått upp i nivå men Köln har varit så mycket sämre. Sex förluster av sju möjliga och blott ett poäng så här långt för deras del, Gladbach bör rimligtvis därför ha goda chanser här.

11. Heidenheim – Augsburg, 1X

En halvgardering på sin plats här när två av Bundesliga svagaste gäng drabbar samman, i slutändan bara rimligt att börja från vänster då hemmaplansfördelen bör kunna fälla avgörandet här. Augsburg står på tre förluster av tre möjliga på resande fot, 1-8 lyder dessutom målskillnaden. 1X känns tryggt här.

12. Lyon – Clermont, 1X

Ett Lyon till närmre 80% här väcker minst sagt intresse, onekligen är det så då Lyon ännu inte vunnit en fotbollsmatch i Ligue 1 under 23/24. Nu är Clermont snäppet sämre och agerar tabelljumbo men krysset måste ändå med här då båda lagen har presterat jämnt sett till xP. Krysset kan visa sig bli ett riktigt fint drag här.

13. Olympiakos – Panathinaikos, 1

Olympiakos till under 60% här hemma på Georgios Karaiskakis och det gör spiken till ett fint val här i match nummer 13, det må vara en toppfight men Olympiakos vinner i princip alltid den här typen av match på hemmaplan. Står dessutom på fem vinster av fem möjliga här på Georgios Karaiskakis. 18-1 lyder målskillnaden. Det säger allt.

TILL EUROPATIPSET

Hämta hem en 100 procentig odds bonus

Du får 1000 kr i välkomstbonus av Bethard. 100% upp till 1000 kr. Endast nya kunder.
HÄMTA BONUS.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 14:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming