speltips tipsmedoss kamil

Speltips Girona – Almeria 22/10: Hemmavinst är att vänta

Skillnaden enorm här när Girona och Almeria drabbar samman på söndag. Hemmalaget vinner tryggt.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET 

Twitter Facebook

Girona har skakat om La Liga ordentligt här under inledningen och infinner sig med sina sju vinster av nio möjliga på en andraplats i tabellen, ett poäng före Barcelona och två pinnar bakom tabellettan Real Madrid. Ett på alla sätt och vis otroligt utfall får vi ändå konstatera men absolut att det har varit välförtjänt i och med hur fin fotboll Michels Girona faktiskt lirat.

Giroan har gjort hela 19 mål på 9 matcher och enbart förlorat en fight den här säsongen, mot Real Madrid. Det säger en del, att de dessutom studsade tillbaka efter nederlaget mot Real säger även det en mycket, ofta brukar vi få se lag från den här kategorin falla ihop efter ett första nederlag – efter en bra inledning, men Girona visade på en stor mental styrka och slog Cadiz på bortaplan med 1-0. Otroligt imponerande.

Det innebär att Girona nu vunnit sju av sina åtta senaste matcher i La Liga, Sevilla har besegrats, även Villarreal och så har man bland annat hängt fyra kassar mot Granada och fem mot Mallorca. Så det är bara att slå fast att Girona menar allvar och trots att de med all säkerhet kommer att tappa fler pinnar framöver, så kommer man i alla fall inte att göra det här på söndag när motståndet stavas Almeria. Seriens svagaste lag det här, Almeria har ännu inte vunnit en match den här säsongen och agerar även tabelljumbo nio omgångar in. 0-3-6 lyder resultatraden och vi konstaterar därmed att skillnaden är enorm här.

Vinner med två mål

Borja Garcia, Solis, Carlos, Espinosa, Casals, Artero och Villa är alla fortfarande out här för hemmalagets del men det är även lirare som tillsammans står på sju spelade minuter den här säsongen. Inga lirare som alls funnits med här under inledningen alltså, och vi slår därför även fast att vi kommer att få se bästa möjliga Girona här på söndag.

Almeria kommer samtidigt definitivt till spel här utan Kone, Luis Suarez och Pubill, även Akieme och Robertone riskerar att missa det här mötet och gör de detta, ja då lirar Almeria utan två ordinarie lirare på söndag. Akieme jätteviktig i försvaret och Luis Suarez har samtidigt lirat i åtta av nio matcher så här långt.

Så allt annat än ett optimala förutsättningar här för gästerna som alltså redan är så pass mycket sämre än Girona, vi passar därför på att klicka in Girona (-1.5 asian handicap) här till mycket fina 2.12 gånger pengarna hos No Account Bet. Drömvärde! Girona snittar trots allt mer än två mål per match här hemma och Almeria har noterats för 11 baklängesmål på 4 bortamatcher. Tydligt. 2-0 Girona säger vi och har ni ännu inte ett konto hos No Account Bet, passa då på att hämta hem uppåt mot 2000 kr i välkomstbonus av dem här via länken nedanför. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 2000 KR BONUS 

Hämta hem 99 free spins – utan omsättningskrav

Finfin start och deal hos Paf som bjussar på 99 härliga free spins. Alla anledningar att testa på deras grymma Sportsbook.
Hämta dina free spins här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 2.12
Bolag: No Account Bet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 16:15
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: