sociala medier facebook

Dagens dubbel 22/10: Monaco och Villarreal i fokus

Tabellettan i Ligue 1, Monaco räknar vi med gör jobbet mot ett svagt Metz under söndagen. Vi utgår även från att Villarreal växlar upp och besegrar Alaves.

Twitter Facebook

Monaco med en fin start på säsongen 23/24 och infinner sig alltså i topp här i Ligue 1 efter åtta spelade omgångar. Fem vinster av åtta möjliga lyder facit och de är även det laget i serien som gjort allra flest mål, hela 21 stycken. Dessutom ska det nämnas att de vunnit tre av fyra matcher här hemma på Stade Louis II och noterats för nio mål, vilket någonstans rimligtvis bör kunna tala för att de besegrar Metz relativt tryggt på söndag.

För Metz får vi ändå konstatera är ett jättegeneröst motstånd här i dagsläget, ett lag som har haft stora problem under inledningen och som förlorat hälften av sina matcher. Fyra förluster av åtta möjliga lyder facit och det har bara blivit sju mål framåt för laget, det innebär att de bara har ett poäng ner till fel sida av nedflyttningsstrecket. Stor skillnad därför när Monaco och Metz drabbar samman här i södra Frankrike.

Vi klickar därför in Monaco som vinnare här och även fastän oddset är lågt, gillar vi det i en dubbel. Allt talar för att Monaco vinner här trots allt. Allt!

Ett bättre Villareal fram till vinter

Villarreal med fyra raka poängtapp här i La Liga och det innebär även att vi hittar de först på en 16:e plats i tabellen med blott åtta ihopspelade poäng. Nio matcher har resulterat i två vinster och två kryss, och alltså hela 5 förluster vilket såklart är alldeles för dåligt för ett lag av Villarreals kaliber.

Alla dessa siffror är absolut allt annat än positivt och de talar även direkt emot Villarreal här på söndag, såklart. Men vi är alltså helt övertygade om att det här laget har betydligt mer i sig och att uppehållet här närmst kommer att visa sig ha varit otroligt viktigt för deras del. De har fått samla sig nu och även fått tillbaka lite lirare från skada, vi bör därför kunna utgå från att de plockar betydligt fler poäng framöver här mot vintern, det här är Villarreal trots allt och de ser i princip alltid till att lösa en placering på den övre delen av tabellhalvan. Och så bra är de alltså även i år, i vår värld.

Vi gillar därför det raka spelet på Villarreal här, Alaves är ett svagt motstånd och ett gäng som har det jättetufft med att göra mål. Vi hittar dessutom Alaves under Villarreal i tabellen och här på bortaplan har de bara plockat ett ynka poäng – dessutom bara gjort ett mål. Så skillnaden stor här i vår värld trots att tabellen påvisar någonting annat, Villarreal vinner.

Två hemmavinster alltså som tillsammans här betalar fina 2.27 gånger pengarna hos speljätten Unibet, en jättefin dubbel här under söndagen som vi räknar med sitter tryggt. 2-0 och 2-0. Missa heller inte att Unibet bjuder alla nya kunder på 100 kr gratisspel, den dealen plockar ni hem via länken precis här nedanför. Inga omsättningskrav. Stort lycka till nu!

RYGGA VÅR DUBBEL HOS UNIBET

100% upp till 1000 kr: hos Fastbet

Sätt in 1000 kr hos Fastbet och få 2000 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Dubbel
Odds: 2.27
Bolag: Unibet (100 kr gratisspel)
Spelstopp: 17:05
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: