speltips tipsmedoss kamil

Speltips Häcken – Norrköping 22/10: Tredjeplatsen viktig

Ett utvilat Häcken räknar vi med gör jobbet här hemma mot Peking, tre viktiga poäng står på spel och vinsten innebär högst troligt Europa nästa säsong.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SNABBARE 

Twitter Facebook

14 dagars vila här för BK Häcken inför söndagens möte mot Peking och vi vågar med all säkerhet slå fast att den vilan gjort Häcken mer väl än vad den gjort för gästerna här under uppehållet. Häcken har som bekant lirat otroligt mycket fotbollsmatcher under de senaste månaderna och det intensiva spelschemat kommer i och för sig att fortsätta hela vägen in, men på söndag är det i alla fall ett utvilat Häcken vi äntligen har framför oss och rimligtvis bör de därför även kliva ut här med mycket energi.

Och därför utgår vi även från att Häcken drar det längsta strået här på Bravida Arena, ett Häcken som alltså vunnit 12 av 13 hemmamatcher i Allsvenskan i år och som har en målskillnad som lyder 41-15. 41(!!) mål på 13 matcher, jämför den siffran med Malmös 32 eller Elfsborgs 28. Det är en minst sagt otrolig resultatrad de faktiskt har här hemma och därför utgår vi även från att de hänger ytterligare två mot ett Peking som sett allt annat än bra ut här på slutet.

Peking har bara vunnit en fotbollsmatch i Allsvenskan sedan den 21 augusti och vi slår därmed även fast att de checkat ut för den gången, förlust här mot Värnamo inför uppehållet och så fyra förluster på de sex senaste omgångarna. Mot bland annat Mjällby och så har vi även tapp mot BP och förlust mot Djurgården. Ett Norrköping som alltså inte alls sett ut att ha någon större motivation här utan de infinner sig en bra bit efter tredjeplatsen och har i princip säkrat kontraktet här i Allsvenskan. Häcken lirar samtidigt för att behålla tredjeplatsen och då ska vi heller inte glömma att de fortsatt har Elfsborg där inom räckhåll. Sex pinnar upp med fyra omgångar kvar att spela.

En befogad favorit

Ytterligare en detalj som starkt talar för hemmalaget och BK Häcken i den här matchen är det faktum att de inte lider av några skador, full trupp här inför söndagens möte om vi bortser från Turgott och Trpchevski och därmed även bästa möjliga förutsättningar.

För Pekings del missar definitivt Ceesay det här mötet på grund av en avstängning och sedan tidigare är som bekant även Ortmark out.

Med det sagt så gillar vi alltså Häcken (-1.5 asian handicap) skarpt här till 2.23 gånger pengarna hos speljätten Snabbare, Häcken hänger en under första 45 och sedan ytterligare ett eller två sista 45. De garanterar trots allt mål här hemma samtidigt som Peking har släppt in två mål i en och samma match, i fem av sina sex senaste fighter i Allsvenskan. 3-1 Häcken här på Bravida!

RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 2.23
Bolag: Snabbare (500 kr bonus)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: