speltips tipsmedoss kamil

Speltips Malmö FF – Varberg 22/10: Ensidig historia

Stor skillnad här inför söndagens möte mellan Malmö FF och Varberg, MFF kommer att vinna tryggt på Stadion.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETFAIR 

Twitter Facebook

Det blev en tung förlust för Malmö FF på Guldfågeln Arena här inför uppehållet och de blev som bekant därmed även av med sin förstaplats här i tabellen då Elfsborg slog BP enkelt med 3-0 på Grimsta IP. MFF har nu två pinnar upp till Elfsborg med fyra matcher kvar att spela och vid vinst här på söndag sätter man en ordentlig press på Elfsborg som ställs mot AIK på Borås Arena under måndagen.

Och exakt så kommer det givetvis att bli här på Stadion under söndagen, det finns absolut ingenting som talar för ett annat utfall här än det att MFF vinner tryggt. Varberg vet vi har gett upp hoppet och det gjorde de även ett bra tag sedan, de kliver nu in här med fyra raka nederlag och står på blott 14 poäng efter 26 spelade omgångar. Det sammanfattar läget väldigt bra.

Det finns dock som väntat inget direkt värde på MFF här utan spelbolagen är överens om att det skiljer ljusår i kvalité mellan lagen här, 1.10x får vi alltså för det raka spelet på MFF hos Betfair i skrivande stund och vi lämnar därmed den marknaden orörd. Istället landar vi in ett spel från målmarknaden och utgår från att Varberg lämnar banan mållösa på söndag, det har de gjort i tre av sina fyra senaste matcher i Allsvenskan och snittar dessutom mindre än ett mål per spelad match under 2023.

BLGM – Nej

Oliver Berg missar definitivt söndagens möte för MFF och det gör som bekant även Christiansen och Gudjohnsen, även Tinnerholm är högst troligt out resten av säsongen men bortser vi från de här fyra namnen ska alla vara tillgängliga. Därmed är det bara att konstatera att Rydström kan ställa fram ett starkt MFF på banan här och det kommer han såklart även att göra när man jagar guld.

Så bra förutsättningar för ett MFF här inför de fyra sista omgånganra och i och med att man släppt in få mål här hemma, gillar vi alltså BLGM – Nej till 1.70 gånger pengarna här. Jättefint värde i och med att MFF är det laget i Allsvenskan som släppt in minst mål på hemmaplan, att Varberg så tydligt checkat ut, talar även det för att MFF lyckas neutralisera det här gänget väl.

Dessutom ska det ännu en gång nämnas att ett guld trots allt står på spel här för MFF, stort fokus bör vi därför kunna utgå från att de entrar banan med och då ska Varberg helt enkelt inte ha en chans här (de har även gjort minst mål i Allsvenskan 2023). Vi säger 3-0 MFF och klickar in BLGM – Nej till 1.70x hos speljätten Betfair.

RYGGA DITT SPEL HOS BETFAIR – FÅ 100 KR FREEBET 

Hämta hem 99 free spins – utan omsättningskrav

Finfin start och deal hos Paf som bjussar på 99 härliga free spins. Alla anledningar att testa på deras grymma Sportsbook.
Hämta dina free spins här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Nej
Odds: 1.70
Bolag: Betfair (100 kr freebet)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: