speltips tipsmedoss kamil

Speltips Barcelona – Athletic Bilbao 22/10: Kombinationsspel

Superfin avslutning på omgång 10 här i La Liga när Barcelona och Athletic Bilbao drabbar samman på söndagskvällen. Odds tips till 2.43x hos Hajper.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS HAJPER 

Twitter Facebook

Barcelona med ett poängtapp mot Granada på bortaplan precis här inför uppehållet vilket innebar att både Real Madrid och Girona klev om de i tabellen, så numer är en tredjeplats facit för Barca här som kliver in i söndagens möte med endast siktet inställt på en trepoängare såklart.

Och så lär det högst troligt även bli, oavsett hur fina tendenser Bilbao visat upp här under inledningen. Det skiljer trots allt fortsatt ett par nivåer och Bilbao har varit bra, men absolut inte wow-bra på något sätt. De har vunnit fem av nio matcher men samtidigt tappat poäng i två av de tre senaste omgångarna, storförlust mot Real Sociedad (3-0) och bara ett kryss (2-2) mot Getafe på hemmaplan. Det säger väl ändå någonting? Inte jätteimponerande i alla fall.

Vi håller Barcelona betydligt högre och räknar därför helt enkelt med att de gör jobbet här på hemmaplan, de ser trots allt ut att trivas bra på Olímpic Lluís Companys där de har fyra vinster av fyra möjliga så här långt. Addera därtill målskillnaden 11-2. Så ett riktigt bra Barca här hemma alltså, Bilbao fixar därför inte det här och förlorar här på söndag.

Lewy bland annat out

Skadeläget är långt från optimalt här för Barcelona inför söndagens möte då Lewandowski fortsatt är out, även Roberto, Kounde, Raphinha och Frenkie De Jong är detta men Pedri sägs åtminstone vara tillbaka vilket är jättepositivt. Så kanske inga perfekta förutsättningar för Barca men absolut att de ska kunna hantera det här skadeläget under en kortare tid – och mot Athletic Bilbao. Här finns trots allt en bredd som är unik och rent offensivt har man fortsatt massa alternativ – Felix, Torres och Yamal är en okej trio att slänga fram trots allt. De lär kunna bryta ner det här Bilbao till slut.

För Athletic Bilbaos del är Nico Williams, Alvarez, Vesga, Ruiz och Nolaskoain out här på söndag.

Med det sagt så tycker vi om Barca & under 3.5 mål skarpt här till höga 2.43(!) gånger pengarna hos Hajper, måste i princip testas till det oddset då Bilbao trots allt har en solid defensiv och bör kunna hålla siffrorna nere (bara tre insläppta mål på bortaplan så här långt). De har alltid en defensivare approach i den här typen av matcher och spelar ofta jämnt mot storklubbarna dessutom, därför lär Barca få kämpa för att göra mål här trots allt. Lewy out talar även det för mindre mål, så enkelt är det. Vi säger 2-0 eller 2-1 Barcelona. Inget målkalas här. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS HAJPER – FÅ 500 KR BONUS 

10Bet oddsbonus: 100% upp till 500 kr

Fin välkomstbonus hos fina 10Bet! Alla nya kunder får upp till 500 kr i bonus.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 & under 3.5 mål
Odds: 2.43
Bolag: Hajper (500 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: