speltips tipsmedoss kamil

Speltips Sevilla – Arsenal 24/10: UEFA Champions League

Arsenal föll mot Lens här närmst i Champions League och kan vid ytterligare ett poängtapp vara illa ute. Så blir det dock inte, vinner här i Sevilla.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETFAIR 

Twitter Facebook

Skillnaden stor här i vår värld trots spel i Sevilla under tisdagen och trots att Arsenal här närmst stod för en blek insats mot Chelsea. Även insatsen i Lens var något oroväckande, men med just en förlust i ryggen så har vi väldigt svårt att se att Arsenal ska hamna i ett knivigt läge här i Champions League efter tre spelade omgångar. Det är de för bra för helt enkelt.

Däremot talar mycket för att det kan komma att bli en tuff fight det här för Artetas mannar, vi har att göra med ny tränare i Sevilla i Diego Alonso och spanjoren fick en fin start på sin session i den andalusiska klubben. 1-1 här i helgen mot Real Madrid där man lirade en fin fotboll. Stabila sett till 90 minuter och Real var en aning illa ute dessutom.

Vi tänker därför att Sevilla här hemma i alla fall står emot relativt bra, en ny tränare talar även här för att man approachar matchen precis som mot Real Madrid, defensivt och där var man som sagt starka och organiserade. Det bör kunna innebära att Arsenal får kämpa för sina mål här på tisdag, vi utgår därför heller inte från att få se något målkalas, utan Sevilla har två poäng på två matcher i Champions League och siktar in sig på ett nytt kryss här mot Arsenal.

Kombinationsspel

Sevilla kliver in i tisdagens möte fortsatt med Salas och Mariano Diaz på en skadelista, bortser vi däremot från dessa två namn har Alonso en full trupp att jobba med och det är därför bara att slå fast att vi kommer att få se bästa möjliga Sevilla i det här mötet. Det innebär att Rakitic, Soumare och Sow högst troligt startar på ett mittfält och dessa tre gjorde ett jättefint jobb mot Real i helgen och talar direkt för att Sevilla-laget kan komma att få andas lite här emellanåt. Ett spelskickligt Sevilla som spelade jämnt mot Real sett till ett bollinnehav, och även fastän Arsenal kanske är intensivare än Real, så ser vi Sevilla lösa uppgiften relativt bra i alla fall. Håller nere siffrorna här.

Arsenal kommer till spel endast utan Timber här och det är positivt för Arsenal som haft lite frågetecken i truppen under de senaste veckorna.

Så bästa möjliga Arsenal-lag på banan och det räknar vi med till slut resulterar i en trepoängare här för gästerna, skillnaden är som sagt stor här och vore det så att Arsenal hade besegrat Lens, så kanske krysset vore intressant här på tisdag, men nu så räknar vi bara med att Arsenal sätter in ytterligare en växel och ser till att vinna det här mötet. Däremot jämnt inledningsvis, vi ska inte underskatta rutinen i Sevillas backlinje i en Sergio Ramos trots allt och vi gillar därför Arsenal & under 3.5 mål till 2.45 gånger pengarna skarpt här hos Betfair. 2.45x är riktigt bra! 2-0 eller 2-1 Arsenal.

RYGGA DITT SPEL HOS BETFAIR – FÅ 100 KR FREEBET 

Hämta hem 99 free spins – utan omsättningskrav

Finfin start och deal hos Paf som bjussar på 99 härliga free spins. Alla anledningar att testa på deras grymma Sportsbook.
Hämta dina free spins här.

Speltips:

Speltips: 2 & under 3.5 mål
Odds: 2.45
Bolag: Betfair (100 kr freebet)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: